Fenerbahçe fuhuştan kaçmış

Sarı-Lacivertliler, Bakü'deki Dörtlü Final'de, takımlara ayrılan oteli terkettiği için CEV Şampiyonlar Ligi'ne alınmadı. F.Bahçeliler, 'O otelde fuhuş yapılıyordu' dedi.

Giriş Tarihi 23 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 23 Mayıs 2012, 13:33
Fenerbahçe fuhuştan kaçmış

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe'ye büyük şok... Sarı-Lacivertli kulübün kadın voleybol takımı, mart ayında şampiyon olduğu Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne alınmadı. Ligde ilk 2'ye giremediği için, G.Saray ile birlikte Avrupa Voleybol Konfederasyonu'na (CEV) 'Wild Card' için başvuran F.Bahçe Universal'a olumsuz yanıt verildi. CEV, 'Wild Card'ı Cim-Bom'a verdi. Sarı-Lacivertliler gelecek sezon Avrupa'nın 2 numaralı kupası olan CEV Cup'ta mücadele edecek. Olayın perde arkası ise hayli ilginç...

DÜĞÜNE ÇAĞIRMADILAR


VOLEYBOL Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, dün bir açıklama yaparak, 'CEV F.Bahçe'yi, mart ayında Bakü'de yapılan Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde, organizasyon komitesinin belirlediği otelde kalmaması ve Supervisor'un istediği formaya itiraz etmesi nedeniyle almadı. Yakın zamanda tartışıtığınız birini düğününüze çağırmazsınız. Bu da öyle bir durum' dedi.

F.BAHÇE Voleybol Şube Sorumlusu Hakan Dinçay, otel konusunda yaşanan anlaşmazlığı doğrularken, son derece çarpıcı bir gerekçe ortaya koydu. Dinçay, 'Dörtlü Final'den iki gün önce menajerimiz Violet Duca, Bakü'ye giderek, takımlara ayrılan oteli inceledi. Oradan bize, 'Otel randevuevi gibi. Fuhuş yapılıyor' bilgisini verdi. Buna rağmen o otelde bir gün kaldık. Sporcularımız ortamdan rahatsız olunca, oteli değiştirdik. Bir otel değiştirmenin faturası bu kadar ağır olmamalı' dedi.

DARNEL: BİZİM İLGİMİZ YOK


G.SARAY Sportif Direktörü Orkun Darnel ise, CEV'in kararıyla hiçbir ilgilerinin olmadığı söyledi. Darnel, 'F.Bahçe'nin neden tercih edilmediği konusunda hiçbir bilgim yok. Bazı çevreler bu olayı bahane edip G.Saray ile F.Bahçe'yi karşı karşıya getirmeye çalışıyor' diye konuştu.

GELECEK sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi, G.Saray'ın dışında lig şampiyonu Eczacıbaşı VitrA ve ikinci Vakıfbank Türk Telekom temsil edecek.

NAZ DA GİTTİ

F.BAHÇE'YE voleybolda 2. şoku Naz Aydemir yaşattı. Milli pasör, kulüpten ayrıldığını açıkladı. G.Saray ise Beşiktaş'tan orta oyuncu Sinem Barut'u transfer etti.

(Akşam)