Bağdat'tan Metris'e konvoy

Şampiyonluk Kupası futbolcuların içinde olduğu üstü açık bir otobüste Metris'e kadar götürülecek. Taraftarlar da konvoyla eşlik edecek... Planlar şimdiden yapılmaya başlandı. Bu organizasyona çok büyük bir katılımın olacağı adeta gövde gösterisine dönüşeceği ifade ediliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mayıs 2012 Güncelleme 09 Mayıs 2012, 10:50
Bağdat’tan Metris’e konvoy

İÇİNDEKİLER

Tarihinin en zor dönemini bu sezon yaşayan Fenerbahçe, özellikle Süper Final maçlarında gösterdiği üstün performansla şampiyonuğu cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak maça bırakmayı başardı.

EN BÜYÜK KUTLAMA OLACAK!
Bu durum bile birçok futbol otoritesine görü büyük bir başarı olarak değerlendirilirken, Fenerbahçe, bununla yetinmek istemiyor ve ayağının ucuna kadar gelen şampiyonluğu kazanmak istiyor. Öyle ki şimdiden büyük bir şampiyonluk kutlamasının planları yapılmaya başlandı bile... Fenerbahçe şampiyonluğu kazandığında, kupa ile birlikte büyük bir konvoyun Bağdat Caddesi'nden Metris Cezaevi'ne gitmesi planlanıyor. Plana göre Fenerbahçeli futbolcular üstü açık bir otobüse şampiyonluk kupası ile birlikte binecekler. Sarı-Lacivertli taraftarlar da futbolculara kendi otomobilleriyle eşlik edecek. Şampiyonluk kupası Metris Cezaevi'ne kadar taşınarak belki de Türk futbol tarihinin en büyük şampiyonluk kutlaması gerçekleştirilecek. Fakat Fenerbahçeliler'in çok merak ettikleri bir soru var. Şampiyonluk kupası maçta mı verilecek yoksa karşılaşmadan 1 gün sonrası mı?

KUPA NE ZAMAN VERİLİRSE VERİLSİN!
Fakat her iki durumda da Fenerbahçeli futbolcu ve taraftarlar bu büyük organizasyonu gerçekleştirmeye kararlı görünüyor. Daha önce Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Fenerbahçe Üniversal takımı kupayı Çağlayan'daki İstanbul Adliye Sarayı içine sokmak istemiş ama bu talep Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci tarafından reddedilmişti. Kupa bu sefer Metris Cezaevi'ne yine sokulamasa bile taraftarlar seslerini başkanlarına ulaştırmak istiyor.

GEÇEN SEZONKİ İLE KIYAS BİLE EDİLEMEZ!
Fenerbahçeli futbolcular geçtiğmiiz sezon şampiyonluğunu Sivas'ta ilan ettikten sonra yine Bağdat Caddesi'nden başlayan bir konvoyla kutlamalara başlamıştı. Ama ellerinde kupa yoktu.

O ZAMAN KUPA YOKTU
Fenerbahçeliler konvoyla Saracoğlu Stadı'na geldikten sonra stata gelmiş ve şampiyonluk kupasını almışlardı. Geçen sezonki de büyük bir kutlamaydı. Ama şimdi planlananla kıyası mümkün değil.

ONUR KOÇHAN