Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde 610 metrekare tarla icradan satışta

İnternet üzerinden yayınlanan satışa çıkan ev, araba, arsa, tarla ilanları büyük ilgi çekiyor. ilan.gov.tr'deki son ilanlar arasında yer alan Ankara Keçiören'de 4+1 daire fiyatıyla ön plana çıktı.

Giriş Tarihi 19 Şubat 2023, 10:36 Güncelleme 19 Şubat 2023, 10:36
Tekirdağ Marmaraereğlisi’nde 610 metrekare tarla icradan satışta

İÇİNDEKİLER

Marmaraereğlisi Satış Memurluğu tarafından Tekirdağ'da bulunan 610 metrekare tarla icradan satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan tarla için 915 bin TL muhammen bedel belirlendi.

ilan.gov.tr üzerinden satışa çıkarılan dairenin satış tarihi 05.05.2023 olarak duyuruldu. İlanda taşınmazla ilgili olarak bazı bilgilere yer verildi.

İşte detaylar
Tekirdağ İl, Marmaraereğlisi İlçe, YENİÇİFTLİK Mahalle/Köy, ESKİBAĞLAR Mevkii, 1135 Parsel, Taşınmazın ana niteliği bağdır. Taşınmazın toprak yapısı killi-tınlı bünyeli, her türlü makineli tarıma müsait, erozyon ve drenaj gibi sorunları bulunmayan her türlü zirai faaliyete elverişli sulu tarım arazisi olduğu, uygun tarım teknikleri tatbikiyle ekonomik ve rasyonel olarak nadasa bırakılmaksızın münavebeli bir yıl buğday, bir yıl ayçiçeği üretimine imkân tanımaktadır. İlçemizde genellikle ayçiçeği, kanola, buğday ve arpa ekilişi yapılmaktadır.

İlanla ilgili diğer bilgiler için tıklayın

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN