Akbank mobil oturum kapandı hatası! Akbank mobil, internet çöktü mü neden açılmıyor? Akbank çöktü mü?

Türkiye'de milyonlarca müşterisi bulunan bir banka olan Akbank çöktü mü? Akbank oturum kapandı hatası nedir? Akbank mobil çöktü mü sorusuna arama motorlarında yanıt aranıyor. Akbank mobil internet neden açılmıyor? Akbank müşterileri sabah saatlerinde kötü bir sürprizle karşılaştı. Para çekmek veya işlem yapmak isteyenler Akbank sistemlerine erişim yapamadı. Bankanın internet şubesi, mobil şubesi ve kredi kartı pos cihazlarının çalışmadığı iddia edildi. Bankanın internet şubesi, mobil şubesi ve kredi kartı pos cihazları çalışmaz iken, aynı zamanda bankanın kendi şubeler arasındaki sistemi de çalışmıyor.

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2021, 09:46 Güncelleme 07 Temmuz 2021, 09:46
Akbank mobil oturum kapandı hatası! Akbank mobil, internet çöktü mü neden açılmıyor? Akbank çöktü mü?

İÇİNDEKİLER

Akbank mobil çöktü mü Akbank neden açılmıyor? Akbank kredi kartları neden çalışmıyor? Türkiye'nin köklü bankalarından birisi olan Akbank kullanıcıları, mobil işlemlerde sıkıntı yaşıyor. Arama motorlarında Akbank mobil neden açılmıyor sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İşte detaylar! Milyonlarca Akbank müşterisi bu sabah erken saatlerden itibaren bankanın hiç bir sistemine ulaşamıyor. Bankanın internet şubesi, mobil şubesi ve kredi kartı pos cihazları çalışmaz iken, aynı zamanda bankanın kendi şubeler arasındaki sistemi de çalışmıyor. Akbank'tan konuyla ilgili açıklama yapıldı. Akbank sistemlerindeki hata saat 14:15 itibariyle devam ediyor.

AKBANK MOBİL ÇÖKTÜ MÜ?

Milyonlarca Akbank müşterisi bu sabah erken saatlerden itibaren bankanın hiç bir sistemine ulaşamıyor. Bankanın internet şubesi, mobil şubesi ve kredi kartı pos cihazları çalışmaz iken, aynı zamanda bankanın kendi şubeler arasındaki sistemi de çalışmıyor.

Akbank mobil çöktü mü? Akbank kredi kartları neden çalışmıyor?

AKBANK TARAFINDAN YENİ AÇIKLAMA GELDİ!

Akbank, dün başlayan ve bankanın ana bilgisayarındaki teknik sorundan kaynaklanan kesintilerin sürdüğünü duyurdu.

Bankadan yapılan açıklamada, "6 Temmuz'da başlayan ve bankamız ana bilgisayarındaki teknik sorundan kaynaklanan kesintiler sürmektedir. Müşterilerimize hizmet verdiğimiz tüm kanallarımız bu sorundan etkilenmektedir. İlgili birimlerimiz ve teknoloji iş ortaklarımız çözüm için çalışmalarına devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Durumun siber saldırıdan kaynaklandığına dair internet ve sosyal medyada yapılan paylaşımların gerçeği yansıtmadığının belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bankamız ve müşterilerimizin bilgi ve kayıtlarına ilişkin herhangi bir güvenlik problemi bulunmamaktadır, sorunun giderilmesini takiben işlemlerimiz devam edecektir. Müşterilerimiz, bu süreçte yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için aldığımız önlemlere Akbank.com'dan ulaşılabilirler. Bu süre zarfında hizmetlerimizde yaşanan aksaklıklar için özür diliyoruz."

AKBANK MÜŞTERİ HİZMETLERİ ULAŞIM!

Bireysel Müşteri İletişim Merkezi

444 25 25 - 0850 222 25 25'i aradığınızda Sesle Yönlendirme Teknolojisi sayesinde tuşlama yapmadan, yapmak istediğiniz işlemi birkaç kelime ile söyleyerek Hesap Bakiyesini Öğrenme, Kredi Kartı Borç Bilgileri, Virman ve daha birçok işleminizi sesli yanıt sisteminde tamamlayabilirsiniz.

Üstelik ihtiyaç duyduğunuz anda Müşteri İletişim Danışmanlarımıza hızlı ve kolay şekilde bağlanarak hizmet alabilirsiniz.

Kurumsal Müşteri İletişim Merkezi

444 25 25 - 0850 222 25 25'i arayarak Müşteri İletişim Merkezi'nden müşteri numaranız, kullanıcı kodunuz ve Akbank İnternet / Mobil şifreniz ile hizmet alabilir, Kurumsal Müşteri İletişim Merkezi ile şubeye gitmeden bankacılık işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Kurumsal hesaplarınız ile ilgili firma çalışanlarınıza istediğiniz hesap ve işlemler için istediğiniz yetkileri tanımlatabilirsiniz.

Bunun için tek yapmanız gereken, şubenizden istediğiniz sayıda kullanıcıya, istediğiniz işlemlere yetki verilmesini talep etmektir.

Hızlı Tanıma Hizmetimiz ile Sizi Tanıyoruz

Daha hızlı ve öncelikli hizmet alabilmek için Bankamızda kayıtlı cep telefon numaranıza hızlı tanıma özelliği ekleterek Müşteri İletişim Merkezi'nin tanımlı müşterisi olabilirsiniz.

Böylelikle 444 25 25 - 0850 222 25 25'i aradığınızda, TC Kimlik Numaranızı / Müşteri Numaranızı/ Kredi Kart Numaranızı/ Banka Kart Numarası tuşlamanıza gerek kalmadan sadece kart şifreniz ya da Akbank Şifreniz ile işlemlerinizi çok daha hızlı yapabilirsiniz.

Hızlı Tanıma hizmetimize; Bireysel Akbank İnternet Şubesi ve Müşteri İletişim Merkezimizden tanımlama yapılmaktadır.