Bilet bitti umut ek seferde

Bayram tatili 4 güne çıktı vatandaş valizi hazırladı. Havada karada ve denizde de biletler tükendi. Taleplere göre ek seferler hazırlıkları başlatıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2015 Güncelleme 12 Temmuz 2015, 01:00
Bilet bitti umut ek seferde

İÇİNDEKİLER

Ramazan Bayramı ile birlikte milyonlarca vatandaş yer değiştirecek. Kimisi memleketine giderken kimisi de güney sahillerinde tatili tercih edecek. Bütün bu talepler toplu taşıma araçlarına yönelince biletler günler öncesinden tükendi. Gerek havayolu gerekse karayolu ile deniz ve demiryolu ulaşımı için ek seferler düzenlenmeye başlandı. Bayramda 7 milyon kişinin seyahat edeceği otobüslerde bilet kalmayınca 10 bin yeni sefer düzenlendi. Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mehmet Erdoğan, 15 ve 16 Temmuz'da 10 bin ilave sefer düzenleneceğini söyledi.

TALEP PATLADI
Erdoğan, Türkiye genelinde 353 otobüs firmasının 8 bin 500 otobüsle hizmet verdiğini bildirdi. Erdoğan, normal günlerde 15 bin olan otobüs seferi sayısının bayram ve tatil dönemi gibi özel günlerde 20 bine kadar çıktığını ifade etti. Bu arada Türk Hava Yolları da Antalya Bodrum Dalaman başta olmak üzere 17 ek sefer düzenleyecek.