Zaman değişti!

İş dünyasında Zaman gazetesi ile ilgili ilginç bir otel yarışı başladı. Koç, Divan Oteli için sadece Zaman'ı seçti; Akgündüz ise ince mesaj gönderdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Aralık 2013 Güncelleme 11 Aralık 2013, 01:34
Zaman değişti!

İÇİNDEKİLER

Türk iş dünyasında ilginç bir ilan yarışı başladı. Türkçe Olimpiyatları'na verdiği sponsorluk desteğinden sonra Fethullah Gülen cemaatine yakınlaşması dikkat çeken Koç Holding, ilan tercihini de Zaman gazetesinden yana kullanmaya başladı.

TAM SAYFA İLAN VERDİ
Gezi olayları sırasında göstericilere verdiği lojistik destekle gündeme gelen Divan Oteli'nin Gaziantep şubesinin açılış ilanı tam sayfa olarak 4 Aralık tarihinde sadece Hürriyet ve Zaman gazetelerinde yer aldı. Koç Holding'in Hürriyet tercihi kimseyi şaşırtmazken, bunun dışında sadece Zaman gazetesine ilan vermiş olması 'Cemaate olan destek sürüyor' şeklinde yorumlandı. Zaman gazetesi, özellikle son dönemde dershanelerin dönüştürülmesi çalışmaları sebebiyle hükümet aleyhine sert yayınlarıyla dikkat çekiyor.

İLGİNÇ GÖNDERME YAPTI
Bütün bu gelişmeler olurken; ilginç bir ilan da JETPA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz'den geldi. Fadıl Akgündüz, İstanbul Bayrampaşa'da yapımını sürdürdüğü Caprice Gold Oteli ve Rezidans'ı için verdiği bilboard ilanlarında Zaman gazetesine göndermelerde bulundu. Afişlerde, Caprice Gold projesinde tapu ve devremülk almak isteyenler için sürenin bittiği hatırlatılmak için 'Zaman Eriyor' ifadeleri kullanıldı. Bilboardlardaki reklam sloganının Zaman gazetesinin logosuna benzer karakterlerde yazılması dikkat çekerken; renklerin de yine gazetenin kullandığı lacivert ve beyaz olarak seçilmesi gözlerden kaçmadı. Bu bilboardları görenler, "Fadıl Bey, hükümetle çatışan Zaman gazetesine mesaj veriyor" yorumunu yaptı.