Kobe ile Messi'yi THY buluşturdu

Potaların ve yeşil sahaların iki yıldızı Kobe Bryant ile Messi, THY'nin yeni reklam filminde başrolü paylaşıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2012 Güncelleme 22 Eylül 2012, 00:00
Kobe ile Messi’yi THY buluşturdu

İÇİNDEKİLER

Türk Hava Yolları (THY), yeni reklam filminde NBA yıldızı Kobe Braynt ile Arjantinli ünlü futbolcu Lionel Messi'yi bir araya getiriyor. Biri potaların, diğeri yeşil sahaların yıldızı olan iki isim, reklam filminde THY'yi tanıtacak. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, uluslararası marka yüzleri olan, Los Angeles Lakers'ın dünyaca ünlü basketbolcusu Kobe Bryant ile sözleşmelerini 2 yıl uzattıklarını açıkladı.
Reklam filminin çekimi için İstanbul'a gelen Kobe Bryant'ın filmde, Lionel Messi ile birlikte rol alacağı bildirildi. Türk, Hollandalı, İngiliz, İspanyol ve ABD'li ekiplerin işbirliği ile hayata geçirilecek reklam filminin yıl sonunda dünya genelinde yayınlanmasının planlanıyor. Düzenlenen basın toplantısında Topçu ve THY Genel Müdürü Temel Kotil ile kameralar karşısına geçen Braynt, "THY inanılmaz başarılı. Hizmetler açısından dünyanın bir numaralı havayolu. Yiyecekler muhteşem" dedi. Hamdi Topçu ise konuşmasında THY'nin artık küresel bir güç olduğunu belirterek, bugün itibarıyla 90 ülkeyle dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi olduklarını kaydetti.

MESSİ'YLE 1 HAFTA YER DEĞİŞTİRSEK...
Çekilecek reklam filminde Messi ile futbol mu, yoksa basketbol mu oynayacağı sorulan Kobe Bryant, "O muhtemelen futbol oynayacak, ben basketbola devam edeceğim. En iyi çözüm bu olur" dedi. Ünlü basketçi ardından espri yaparak, "Ben bir hafta Barcelona'da oynasam, o bir hafta Lakers'ta oynasa ne ilginç olur du değil mi?" diye sordu.