Tekstilin kalbi Uludağ'da attı

30 ülkeden 3 bin 500 işadamı Uludağ'da buluştu 100 hazır giyim ve tekstil markası 20 bin ürününü tanıttı. Milyonlarca dolarlık iş anlaşmaları yapıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2012 Güncelleme 26 Ocak 2012, 02:21
Tekstilin kalbi Uludağ’da attı

İÇİNDEKİLER

Moda ticaret organizasyonu Dosso Dossi Fashion Show Uludağ'da gerçekleştirildi. Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen organizasyon, hem ticaret hem de eğlenceyi bir arada sundu. Organizasyona 30 farklı ülkeden 3 bin 500'den fazla işadamı katıldı. Organizasyonda yer alan 100'den fazla markanın 20 bin farklı ürünü de, defile ve şovlarla tanıtıldı.

TURİZME KATKI
Gerek Türk, gerekse yabancı tekstil ve hazır giyim firmaları milyonlarca dolarlık iş anlaşmalarına imza attı; Türkiye'nin de tanıtımı yapıldı. Organizasyon yetkilileri, fuar dolayısıyla ülkemize gelen yabancıların aynı zamanda tatil yapma imkanını da bulduğunu söyledi. Yetkililer, şunları kaydetti: "İşadamları, aileleriyle birlikte geldiler. Uludağ gibi kış turizminin merkezi olan bir yerde düzenlediğimiz organizasyonumuz sadece tekstil sektörüne değil, turizm sektörümüze de büyük katkı sağladı. Organizasyonda 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonları tanıtıldı. Yaz aylarında Antalya'da tekrarlanacak Dosso Dossi Fashion Show'da da kış sezonu ürünlerinin tanıtımını yapacağız."