AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı? 2019 Açıköğretim Fakültesi final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF bahar dönemi final sınavının ilk oturumu bugün tamamlandı. AÖF sınavına katılan binlerce öğrenci sınav sonuçlarını heyecanla beklerken bir yandan da sınav soru ve cevaplarını görüntülemek istiyorlar. Peki, AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2019 AÖF final sınavı ile ilgili merak edilenler...

Giriş Tarihi 25 Mayıs 2019, 12:28 Güncelleme 25 Mayıs 2019, 12:46
AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı? 2019 Açıköğretim Fakültesi final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

İÇİNDEKİLER

AÖF final sınavı gerçekleştiriliyor. Anadolu Üniversitesi'nin yayınladığı takvime göre, 25-26 Mayıs'ta uygulanacak AÖF final sınavının ilk oturumu bugün gerçekleştirildi. AÖF final sınavı ile birlikte mezun olacak ya da kredi notunu yükseltecek olan öğrenciler, sınav sonuçlarını heyecanla beklemeye başladı. Peki, AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı? 2019 AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte konu ile ilgili merak edilenler...

AÖF SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

AÖF final sınavı soru ve cevapları henüz yayınlanmadı. 26 Mayıs'ta ikinci oturumu yapılacak sınavın ardından AÖF final sınavları tamamlanacak. Sınavların tamamlanmasının ardından 2-3 gün içerisinde soru ve cevapların erişime açılması bekleniyor.

AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF final sınavı sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak, bir önceki sınavların sonuçları, sınavın tamamlanmasının ardından 10 gün içerisinde açıklanmıştı. Buna göre, 2019 AÖF bahar dönemi vize sınavı sonuçlarının 03-07 Haziran tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.

AÖF PUAN HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Yeni sistemde, öğrencilerimizin bir dersten başarılı sayılabilmesi için 100 üzerinden değerlendirmeye alınan kâğıtlarda 35,00ya da üzerinde başarı puanı alması gerekmektedir. İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan derslerle ödev ve laboratuvar uygulamaları olan dersler ise bu kapsamın dışında tutulmuştur.

SINAVA GİRİŞTE GEREKLİ BELGELER

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

AÖF SINAV TARİHLERİ

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 25 - 26 Mayıs 2019

2018-2019 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı 20 Temmuz 2019

AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ

Dersleri kitle iletişim araçları (internet, radyo, televizyon) ile ve çeşitli şehirlerdeki akademik danışmanlık merkezleri tarafından verilen, sınavları yılda 2 kez (vize, final) yapılan, Anadolu Üniversitesi'nin başlattığı bir uzaktan eğitim projesidir. AÖF diplomalarının örgün eğitimle alınan diğer üniversite diplomalarından hiçbir hak eksiği yoktur. AÖF ders kitapları çok düzenli ve kolay anlaşılabilir bir dille yazılmıştır. AÖF e-öğrenme portali yoluyla yayımlanan mp3 dinlemeleri, video dersleri, etkileşimli sunumlar, deneme sınavları vb. sayesinde bilginin öğrencilere yayılımı oldukça kolaylaşmış, zaman ve zeminden bağımsız bir hale gelmiş ve üniversite eğitimi çok modern ve etkileyici yeni bir boyuta taşınmıştır.