Müge Anlı’da kan donduran iddialar: “Babam Emine’yi gözlerimin önünde öldürdü”

ATV’nin sevilen gündüz kuşağı programı “Müge Anlı ile Tatlı Sert”, her sabah yaşanan gelişmelerle seyircileri ekran başına kilitliyor. Adana’da 4 yaşındaki Emine’nin ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada, Ercan Yılmaz’ın ortanca kızı babasının küçük çocuğu gözleri önünde öldürdüğünü iddia etti.

takvim.com.tr
takvim.com.tr
Müge Anlı’da kan donduran iddialar: Babam Emine’yi gözlerimin önünde öldürdü

Cinayete tanık olduğunu söyleyen ortanca kız, olayın ardından delillerin yok edildiğini ve Emine'nin akıbetinin gizlendiğini öne sürerken, iddialar kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. İşte 18 Aralık Perşembe günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son gelişmeler…

(Takvim Foto Arşiv)(Takvim Foto Arşiv)

"BABAM EMİNE'Yİ GÖZLERİMİN ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ" İDDİASI

Ercan Yılmaz'ın ortanca kızı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında cinayetin işlendiği gün Adana'daki evde yaşananları anlattı.

Adana'da 4 yaşındaki Emine'nin ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında Ercan Yılmaz'ın kızı, babasının küçük çocuğu öldürdüğünü ve kendisinin de olaya birebir tanık olduğunu iddia etti. Televizyon programına telefonla bağlanan Ercan'ın kızı, cinayetin son derece vahşi şekilde işlendiğini öne sürdü.

Yılmaz'ın kızı, "Emine'yi döverek öldürdü benim gözümün önünde. Sabaha karşı çocuğu benim yanımdan aldı. Bıçakları tuvaletin deliğine attı" sözleriyle yaşadıklarını anlattı.

(Kaynak: Atv)(Kaynak: Atv)

CİNAYETİN İŞLENDİĞİ İDDİA EDİLEN EVDE ANLATILANLAR

Program ekibi, Ercan Yılmaz'ın ortanca kızıyla birlikte cinayetin işlendiği iddia edilen Adana'daki eve gitti. O dönem küçük bir çocuk olan tanık, yaşadıklarını olay yerinde anlattı.

Evdeki lavaboyu gösteren Yılmaz'ın kızı, babasının siyah deri ceketi arasına sakladığı bıçağı burada tuvalet giderine attığını iddia etti. "Kapı kilitliydi, tuvaleti kullanamazdık. O bıçağı buraya attığını kendi gözlerimle gördüm" dedi.

(Kaynak: Atv)(Kaynak: Atv)

"BENİ KURTAR ABLA" ÇIĞLIĞI

Tanık ifadesine göre cinayetin işlendiği anlar evin bir bölümünde yaşandı. Yılmaz'ın kızı, "Burada duruyordum. Çocuk bana doğru gelip 'Beni kurtar abla' dedi. Üç defa vurdu. Çocuk kalkmadı. Öldüğünü anladım" sözleriyle o anları aktardı. O esnada kendisinin de darbedildiğini, dudaklarının kanadığını belirtti.

Yılmaz'ın kızı, iddiasına göre Emine'nin cansız bedeninin bir süre evde tutulduğu odayı da gösterdi. "Çocuk öldü. Akşam oldu. Küçük kardeşimle birlikte Raziye Hanım geldi. 'Çocuğu zor uyuttum' dediği yer burasıydı. Emine burada yatıyordu. Ölüyle aynı odadaydık" ifadelerini kullandı.

TALAŞ ODASI VE EĞLENCE İDDİALARI

Tanık, olay gecesi tesbih makinesinin bulunduğu ve talaşla dolu olan odayı da anlattı. Ayrıca cinayetin ardından evin bir bölümünde eğlence düzenlendiğini ileri sürdü.

"Burası eğlence odasıydı. Müzik açılırdı. Kırmızı pikaplı, Mustafa isimli bir adam vardı. Raziye Hanım'ı o getirip götürürdü. Her akşam buradaydılar, eğlenirlerdi" dedi.

(Kaynak: Atv)(Kaynak: Atv)

"DELİLLERİ YOK ETTİLER" İDDİASI

Ercan Yılmaz'ın kızı, babasının olay sonrası delilleri yok ettiğini iddia etti. Sabah saatlerinde evde panik yaşandığını, talaşların temizlendiğini ve Emine'nin cansız bedeninin sürüklenerek götürüldüğünü ileri sürdü.

"Sabaha kadar o çocuğu düşündüm. Eksik bir şey var mı diye korktum. Ablamla o gece komşuda kaldık" ifadelerini kullandı.

Tanık, olaydan sonra babasının eve bir daha gelmediğini iddia etti. Emine'nin sorulması üzerine çevreye farklı açıklamalar yapıldığını söyleyen Yılmaz'ın kızı, "Ortanca kızım annesiyle gitti dediler. Böyle bir şey yok. Çocuğu parçaladı, gitti, bir daha gelmedi" dedi.

(Kaynak: Atv)(Kaynak: Atv)

CİNAYET GÜNÜNE AİT OLDUĞU İDDİA EDİLEN TESPİH MAKİNESİ CANLI YAYINDA

4 yaşındaki Emine'yi öldürdüğünü iddia edilen üvey baba Ercan Yılmaz'ın ortanca kızı, cinayet gününe ait olduğu belirtilen tespih makinesini canlı yayında göstererek benzer görüntüler paylaştı.

(Kaynak: Atv)(Kaynak: Atv)

Kızın ifadelerinde, evde bulunan tespih makinesinin de olayın yaşandığı evdekine birebir benzediği belirtildi.