Beşiktaş'ın yeni transferi Orkun Kökçü Avusturya kampında açıklamalarda bulundu. 24 yaşındaki orta saha, "Sonunda çocukluk hayalimdeki takımda oynuyorum. Arkadaşlarla tanıştık, çok iyi bir ortam var" dedi.
HER ŞEY ÇOK İYİ
Kökçü, "En iyi şekilde gelecek maçlar için hazırlanıyoruz. O yüzden her şey iyi, güzel" ifadelerini kullandı. Çok özel iki günü geride bıraktığını anlatan Orkun, "Kendi açımdan konuşursam, şu an dünya starı gibi algı yaratılıyor. Ben öyle hissetmedim. Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum. Bu karşılama özel oldu" diye konuştu.
ARMA İÇİN SAVAŞACAĞIM
Orkun, "Star olduğumu düşündüğümden değil, Beşiktaş'ın çocuğu olduğum için. Benim için çok güzel geçti. O an en mutlu insandım. Hayatımda en özel ve güzel günlerden birisiydi" dedi. Kökçü, "Şu an tek odağım en iyi şekilde hazırlanmak. Bu arma için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Herkes bundan emin olabilir. Bu kulüp için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.
BENDEN İSTENİLENİ YAPACAĞIM
Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer ile ilgili de konuşan Orkun Kökçü, "Hocamız çok iyi birisine benziyor. İlk kez tanıştım. Direkt planlarını söyledi, nasıl oynamak istediğini anlattı. Ben de en iyi şekilde hocanın istediklerini yapmaya çalışacağım. Bir an önce sahaya çıkmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
Yıldız futbolcu dün Beşiktaş ile ilk idmanına çıktı. Isınma hareketlerini takımla birlikte yapan Orkun sonrasında bireysel çalıştı.