Di Maria bombası

Yeni sezonda kanat transferi yapması beklenen Beşiktaş’ın kısa süre içerisinde Portekiz ekibinin 36 yaşındaki yıldızıyla resmi görüşmelere başlayacağı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2024 Güncelleme 06 Mayıs 2024, 07:01
Di Maria bombası

İÇİNDEKİLER

Ligde bu sezon erken havlu atan ve üçüncülük hedefi de zora giren Beşiktaş yeni sezonda takıma yıldız isimleri getirmeyi planlıyor. Bu doğrultuda transfer çalışmaları sürdüren yönetimin Benfica'nın Arjantinli yıldızı Angel Di Maria'yı gündemine aldığı öğrenildi. Portekiz ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonundaki sora erecek olan 36 yaşındaki sağ kanat oyuncusuyla kısa süre içerisinde resmi görüşmelerin başlayacağı ifade ediliyor.

31 GOLE DİREKT KATKI SAĞLADI
Siyah-Beyazlı kurmayların sezon sonu takımdan ayrılması beklenen Cezayirli Rachid Ghezzal'ın boşluğunu Arjantinli yıldızla doldurmak istediği de gelen haberler arasında. Portekiz ekibinin henüz yeni kontrat için görüşmelere başlamadığı Di Maria'nın da takımdan ayrılmaya sıcak baktığı ifade ediliyor. İlerleyen yaşına rağmen yaptığı skor katkısıyla dikkat çeken yıldız oyuncu bu sezon forma giydiği 46 maçta 16 gol, 15 asiste imza attı.

DEVLERDE OYNADI
Arjantinli yıldız, kariyeri boyunca Benfica, Real Madrid, Manchester United, PSG ve Juventus formalarını giydi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN