Beşiktaş'ta yeni teknik direktör konusunda iki isim öne çıktı: Yabancı Terzic, yerli Yalçın

Beşiktaş, yeni teknik direktör konusunda iki aday üstünde duruyor. Siyah- Beyazlılar, Dortmund’dan ayrılmaya hazırlanan Edin Terzic olmazsa, Sergen Yalçın ile masaya oturmayı planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Nisan 2024 Güncelleme 15 Nisan 2024, 07:00
Beşiktaş’ta yeni teknik direktör konusunda iki isim öne çıktı: Yabancı Terzic, yerli Yalçın

İÇİNDEKİLER

Fernando Santos ile 1-'lik Samsun maçı sonrasında yollarını ayıran Beşiktaş'ta gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Başkan Hasan Arat ve yönetiminin iki teknik adam üstünde yoğunlaştığı ortaya çıktı. Kartal'ın 1 numaralı adayının, Almanya'da Borussia Dortmund ekibini çalıştıran ve sezon sonunda görevinden ayrılması beklenen Hırvat teknik adam Edin Terzic olduğu öğrenildi.

Başkan Arat'ın, 41 yaşındaki çalıştırıcının futbol felsefesini çok beğendiği ve daha önce Kartal'da Slaven Bilic'in yardımcılığını yapan Terzic'e teklif yapmayı planladığı belirtildi. Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmayan Terzic için şartların zorlanacağı ifade edildi. Terzic ile anlaşma sağlanamazsa diğer aday olan Sergen Yalçın gündeme gelecek. Kartal ile 2020-2021'de şampiyonluk yaşayan Yalçın, Antalyaspor ile anlaşma sağlamadan önce Beşiktaş'tan teklif gelmesini beklemişti. Yeni hoca belli olana kadar takımı Serdar Topraktepe çalıştıracak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN