Trabzonspor, 32. haftada seyircisiz maçta Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu

Trabzonspor evinde Sivasspor’u konuk etti. Sivas 52’de Menig’in attığı golle maçı 1-0 galip tamamladı. Üçüncülük hedefi olan Fırtına, maçı kazanıp Beşiktaş ile puan farkını 8’e çıkarma fırsatını kaçırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2024 Güncelleme 13 Nisan 2024, 07:01
Trabzonspor, 32. haftada seyircisiz maçta Sivasspor’a 1-0 mağlup oldu

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor 32. haftada Sivasspor'u konuk etti. Seyircisiz maçta gülen 1-0'lık skorla Sivas oldu. 24'te Visca soldan ortaladı, ceza alanı içinde Umut Güneş gelişine vurdu, Nikolic kornere çeldi. 32'de Murat Paluli sağdan ortaladı, topu önünde bulan Koita Uğurcan'ı geçemedi. 33'te Trezeguet ile paslaşan Meunier ceza alanına girip vurdu. Kaleci Nikolic güçlükle kornere çeldi. 45+1'de Murat Paluli, Uğurcan ile karşı karşıya pozisyonda sert vurdu, top auta çıktı. İlk yarıda gol sesi çıkmadı.

SİVAS, MENIG İLE GOLÜ BULDU
52'de orta alanda topu alan Manaj ceza sahasına girerken pasını Menig'e verdi. Menig, düzgün bir vuruşta Sivas'ı öne geçirdi: 0-1. Beraberlik arayan Fırtına'da 79'da Visca'nın kullandığı kornerde Mendy sert vurdu, kaleci kurtardı. Başka gol olmayınca Sivas 1-0 ile kazandı.

DAHA SERT OLMAK ZORUNDAYIZ
1-0'lık yenilginin ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "İyi başladık ama ikinci yarı istediğimiz gibi değildi. Rakip, golde 4 kişinin arasından çıkıyor. Yumuşak bir takımız. Daha sert olmak zorundayız. Kaybettiğimiz için üzgünüz" dedi.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ
Fırtına'da forma giyen Batista Mendy maç sonunda, "İyi oynadık ama hücumda etkisiz kaldık. 3-4 gol atabilirdik. Hayal kırıklığı yaşıyoruz" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN