“Savaştık ve kazandık”

Bir süre önce, “Sahneye çıkmamı engelliyorlar” diyen Aleyna Tilki, Kıbrıs’ta sahne aldı. Sıkıntılı günlerin geçtiğini söyleyen Tilki, “Savaşımızı verdik, kazandık” ifadelerini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2024 Güncelleme 13 Nisan 2024, 07:01
“Savaştık ve kazandık”

İÇİNDEKİLER

Kıbrıs'ın gözde otellerinden biri bayramın ikinci gününde Aleyna Tilki'yi ağırladı. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen şarkıcı, samimi açıklamalar da bulundu. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla ekip arkadaşlarına ateş püsküren Tilki, "Kırıyorlar beni... İnsanlarla bir şeyleri paylaşmayı çok seviyorum. Beni çok güçlü zannediyorlar, kırılmaz zannediyorlar ama kırabiliyorlar. Canları sağ olsun. Üzülüyorum" dedi.

SEKTÖR SALLANDI!
Geçtiğimiz aylarda "Sahne almamı engelliyorlar" diyerek isyan eden ve sıkıntıları dile getiren Tilki, şunları söyledi: "Laflarım gerekli kişilere ulaştı. Ekibimle beraber bu engellerin üstesinden geldik. Bu sektörde birinin bunları anlatmaya ve cesaret etmeye ihtiyacı varmış. Sektör bir sallandı, kendine geldi. Benim gibi engellenmeye çalışan, sahneleri özleyen bazı sanatçılar için bazı şeyler değişti. Kimileri menajer değiştirdi. Savaşımızı verdik, kazandık."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN