Yunan ekibi Terim'in alternatifini Türkiye'de buldu

Beşiktaş’ın sezon sonu yollarını ayırmayı planladığı Fernando Santos’a Panathinaikos’un ilgi gösterdiği ve yeni sezonda Fatih Terim’in yerine takımın başına geçirmek istediği belirlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2024 Güncelleme 11 Nisan 2024, 06:58
Yunan ekibi Terim’in alternatifini Türkiye’de buldu

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın bu sezon takımın başına getirdiği 5. teknik direktör olan Fernando Santos, oynattığı defansif futbola rağmen aldığı kötü sonuçlarla dikkat çekmiş ve taraftarlardan büyük tepki almıştı. Kartal'ın yeni sezonda devam etmek istemediği Portekizli teknik adamla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Sezon ortasında Fatih Terim'i teknik direktörlük görevine getiren Panathinaikos'un Fernando Santos'un durumunu yakından takip ettiği ve sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılması halinde deneyimli ismi takımın başına getirmeyi planladığı ifade edildi. Yunan ekibinin başında 21 maça çıkan Fatih Terim, söz konusu maçlarda 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. 70 yaşındaki hocanın takımı ligde de 65 puanla lider PAOK'un 2 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor. Terim'in Yunan ekibiyle 1 yıl daha kontratı bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN