Villa’nın Zaniolo planı

Nicolo Zaniolo’nun geleceği için 31 Haziran’a kadar beklemeye geçen Aston Villa, Premier Lig’de kalan haftalar ve EURO 2024’te İtalya ile iyi bir performans göstermesi halinde, İtalyan yıldızı bonservisiyle alıp, daha yüksek fiyata satmayı hedefliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2024 Güncelleme 11 Nisan 2024, 06:58
Villa’nın Zaniolo planı

İÇİNDEKİLER

İngiltere Premier Ligi ekibi Aston Villa'nın Galatasaray'dan satın alma opsiyonlu kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili planı netleşti. 31 Haziran'a kadar bekleme kararı alan Villa'nın, Premier Lig'de kalan haftalarda ve EURO 2024'de İtalya Milli Takımı ile ortaya koyacağı performansa göre İtalyan yıldızla ilgili bir aksiyon alacağı öğrenildi.

24 yaşındaki Nicolo Zaniolo'nun beklenen formu ortaya koyması halinde Villa'nın, 22.5 milyon Euro satın alma opsiyonunu kullanacağı ve daha sonra yıldız ismi daha yüksek bir fiyata satmayı planladığı belirlendi. İtalya'dan Fiorentina, Napoli, Milan ve Juventus ile anılan Zaniolo'nun da Çizme'ye geri dönmeye istekli olduğu biliniyor. Villa'da bu sezon 34 maçta 3 gol katkısı veren Zaniolo'nun Cimbom ile kontratı 2027'de sona erecek.

6 GOLE ETKİ ETTİ
Zaniolo, Galatasaray'da oynadığı 11 maçta 5 gol attı, 1 de asist kaydetti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN