Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yaşanan olaylara tepki gösterdi: Saçma sapan bir durum

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesini eleştirerek, "Böyle bir durumu beklemiyorduk. Bu derbinin keyfini yaşamaktansa acayip, saçma sapan, aklımıza gelmeyecek bir durumla karşılaştık" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Nisan 2024 Güncelleme 08 Nisan 2024, 07:00
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yaşanan olaylara tepki gösterdi: Saçma sapan bir durum

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesini eleştirdi. Başkan Özbek, "2023 Süper Kupası finali oynadık. İki takım sahaya çıktı. Fakat, üzülerek söylüyorum böyle bir durumu beklemiyorduk. Güzel Urfa'ya geldik, Urfa'nın güzel insanlarına bu önemli Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin keyfini yaşamaktansa acayip, saçma sapan, aklımıza gelmeyecek bir durumla karşılaştık" dedi.

DÜNYAYA MAHCUP OLDUK
Özbek şöyle devam etti: O kadar çok senaryo söylendi ki... 9 kişi çıkacağız dediler, maçın 60 dakikası falan, kupa töreni yaptırmayacağız... Bırak onları takımını getir sahaya. Urfalı kardeşlerimize bu maçı seyrettir. 3 gündür buradayım. Böyle bir sevgi seli, ilgi görmedim. Hem maçın ambiyansını bozuyorsunuz hem şenlik havasında geçmesi beklenen derbiyi 1 dakikada bitiriyorsunuz. Dünyaya mahçup olduk. G.Saray ve F.Bahçe'nin misyonu futbolu insanlara sevdirmek. U19 takımına yazık değil mi? Onlar bizim gençlerimiz, geleceğimiz. Bu çocukları niye kendi amaçlarınıza alet ediyorsunuz!

MAÇ BİTTİ HAZIRLIK MAÇI OYNADILAR
Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesinin ardından Galatasaraylı futbolcular kendi aralarında hazırlık maçı oynadı. Futbolcular iki takıma ayrılırken, bir grup beyaz yelek giydi. Stadyuma gelen taraftarlar, hazırlık maçında atılan gollere de alkış tufanı kopardı.

RAHAT UYUYORUM
G.Saray Başkanvekili Erden Timur, geçtiğimiz hafta Ali Koç'un, "Her gece yatarken bizi düşün" sözlerine cevap verdi ve "Geceleri rahat uyuyorum. İnsanın rahat uyuması iç huzuruna bağlı. Kim ne derse desin rahat uyuyoruz" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN