Coufal hamlesi: Beşiktaş aradığı sağ beki İngiltere Ligi'nde buldu

Beşiktaş, sağ bek için İngiliz ekibi West Ham’da oynayan Çekyalı Vladimir Coufal’ı listesine aldı. Kartal’ın, 31 yaşındaki oyuncu için sezon sonunda girişimde bulunmayı hedeflediği belirlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Nisan 2024 Güncelleme 08 Nisan 2024, 07:00
Coufal hamlesi: Beşiktaş aradığı sağ beki İngiltere Ligi’nde buldu

İÇİNDEKİLER

Gelecek sezonun kadro planlamasına şimdiden başlayan Beşiktaş, transfere yoğunlaştı. Sağ beke tartışmasız bir takviye yapmayı planlayan Kartal, rotasını İngiltere Ligi olarak belirledi.

HEDEF İSİM VLADIMIR COUFAL
Valentin Rosier'i gelecek sezon kadrosunda düşünmeyen Kartal, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United'da görev yapan Çek futbolcu Vladimir Coufal'ı listesine aldı. Sağ bek dışında sağ açıkta da oynayabilen 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Ancak; West Ham, 9 milyon Euro güncel piyasa değeri olan futbolcunun sözleşmesini 1 yıl daha uzatma opsiyonuna sahip durumda. 1.74'lük bek için Beşiktaş'ın hamle yapmayı düşündüğü öğrenildi.

SKORER BİR SAĞ BEK OYUNCUSU
West Ham ile maaş konusunda uzlaşmaya sağlayamayan Coufal, bu sezon ligde 29 maçta 7 asist katkısı sağladı. Tecrübeli oyuncu, daha önce Slavia Prag, Slovan Liberec, Opava ve Hlucin takımlarında da oynadı. Kariyerinde toplamda 421 maça çıkan futbolcu, 14 gol atarken, takımlarına 39 da asist katkısı verdi.

COUFAL'IN İKİ TALİBİ VAR
'Cuf' lakaplı Vladimir Coufal'a Almanya'dan Bayer Leverkusen ve adı açıklanmayan bir İngiliz takımının ilgi gösterdiği ifade ediliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN