Trabzonspor deplasmanda Konyaspor'u 3 golle geçti

Konya’da gol perdesini klas bir vuruşla Trezeguet açtı. Visca penaltıdan farkı ikiye çıkardı. Ev sahibi N’Zonzi ile umutlansa da fişi 89’da Fountas çekti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2024 Güncelleme 04 Nisan 2024, 07:01
Trabzonspor deplasmanda Konyaspor’u 3 golle geçti

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor deplasmanda Konya'yı 3-1 yendi. 19'da Meunier'in pasına hareketlenen Trezeguet'in ceza yayı üzerinden sert şutunda, top ağlara gitti: 0-1. 23'te Bardhi soldan serbest vuruşu kullandı, top direğe çarpıp dışarı çıktı. 39'da Konya'da Cikalleshi'nin uzaktan şutu üstten auta çıktı.

İlk yarı 1-0 bitti. 57'de Eren'in soldan içeriye pasında Meunier gelişine vurdu. Hakem Karaoğlan, Guilherme'nin elle oynadığını işaret etti ve VAR ile iletişime geçip penaltı verdi. Visca, penaltıda top ve kaleciyi farklı köşelere yolladı: 0-2. 79'da Ethemi'nin sağdan ortasında kale önünde N'Zonzi düzgün vuruşla farkı 1'e indirdi: 1-2. 89'da ise Fountas şık vuruşla skoru belirledi: 1-3.

KONYA'DA PENALTI İSYANI
Trabzonsporlu futbolcular, 41'de penaltı bekledi. Bardhi'nin pasında topu alan Visca, kale önündeki arkadaşına verdi. Damjanovic'ten seken top kornere gitti. Bordo-Mavililer, penaltı beklese de Atilla Karaoğlan 'devam' dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN