İsmail Kartal Adana Demirspor galibiyetini yorumladı: İyi oynadık, iyi savaştık

İsmail Kartal, “Sezonun en iyi ilk 25-30 dakikasını oynadık. İyi futbol oynadık, iyi mücadele ettik. Kazanmamız gerekiyordu, bunu başardık” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2024 Güncelleme 04 Nisan 2024, 07:01
İsmail Kartal Adana Demirspor galibiyetini yorumladı: İyi oynadık, iyi savaştık

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adana Demirspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Sezonun en iyi ilk 25-30 dakikasını oynadık. İlk yarıyı önde bitirmek isterken basit hatadan gol yedik. Oyuncularla konuştuk, oyunu ele aldık. Kazanmamız gerektiğini söyledik. İyi futbol oynadık, iyi mücadele ettik" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, "Yedek kulübesinde 2 tane Türk oyuncumuz vardı. Serdar Dursun ve Çağlar. Gerisi altyapı oyuncuları. Sahadaki Türk oyunculara bir şey olursa yerine sokabileceğimiz yeterli sayıda oyuncu olmadığı için elimizi rahatlatmak amacıyla kalede İrfan Can Eğribayat'ı kullandık" dedi.

İRFAN CAN'DAN İNANILMAZ HATA
Fenerbahçe'de Dominik Livakovic'in yerine forma giyen İrfan Can Eğribayat, Adana Demirspor karşılaşmasında büyük bir hata yaptı. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan İrfan Can, 25. dakikada gelen topta sağ kanattaki Djiku'ya pas vermek istedi. Genç kalecinin gönderdiği top Balotelli'de kaldı. İtalyan futbolcu kolay pozisyonda topu filelere gönderdi. F.Bahçeli taraftarlar büyük üzüntü yaşayan İrfan Can'a destek oldu.

FENERBAHÇE GOL OLUP YAĞIYOR
Süper Lig'deki son 9 maçında 2+ gol atan Fenerbahçe (toplam 24 gol), bu şekilde daha uzun bir seriyi en son Mart-Mayıs 2006 arasındaki 10 karşılaşmalık dönemde yaşadı. Sarı- Lacivertliler, 31 haftalık süreçte 83 kez fileleri havalandırdı. Fenerbahçe, iç sahada ise bu sezon 16 maçta 48 kez fileleri havalandırdı ve 3 gollük ortalama yakaladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN