5.yıldızı istiyoruz

Galatasaray Teknik Patronu Okan Buruk, Hatayspor galibiyeti sonrası konuştu: “Bu sezon 24. şampiyonluğa ulaşmak, sonra 5. yıldıza yürümek istiyoruz. F.Bahçe’nin Süper Kupa kararı bizi ilgilendirmez. En iyi takımla sahada olacağız”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Nisan 2024 Güncelleme 03 Nisan 2024, 07:01
5.yıldızı istiyoruz

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk kazandıklarını ama sahadan mutlu ayrılmadığını söyledi. Buruk, "Galatasaray'ın iç sahada ortaya koyduğu performansın daha altında kaldık. Erken gol attık. Rakip rahat bıraktı bizi, buna rağmen hücumda istediğimiz performansı yapamadık. Son 7 maçımızı da kazanarak ligi bitirmek istiyoruz" dedi. F.Bahçe'nin 7 Nisan'daki Süper Kupa maçında ne yapacağıyla ilgilenmediğini bildiren Okan Buruk şöyle devam etti:

URFA HALKI BİZİ BEKLİYOR
Biz gideceğiz, maçımıza normal kadromuzla belirlenen yerde ve saatte çıkacağız. Urfa halkı da bizi bekliyor. İki büyük takımı görmek istiyor. Lig nasıl önemliyse Süper Kupa da aynı şekilde bizim için önemli. Ana amacımız sahanın içinde kalmak. Seyirciler futbol seyretmek istiyor. Hepsinde sevgi var. İki tane çok başarılı Fenerbahçe ve Galatasaray takımı var. Ligde inanılmaz bir çekişme var. Bu sezon 24. şampiyonluğa ulaşmak, sonra 5. yıldıza yürümek istiyoruz.

AURİER İLK KEZ!
Cimbom'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli sağ bek Serge Aurier ilk kez maç kadrosuna girdi. Fildişi Sahilli futbolcu süre almadı.

TARAFTARA HEDİYE
Dün Galatasaray formasıyla 100. maçına çıkan Barış Alper Yılmaz galibiyeti değerlendirdi. Milli futbolcu, "Bu galibiyet taraftara armağan olsun. 100. kez bu formayı giydim. Bana güvenenlere teşekkür ediyorum. Hatayspor'u da oyunundan dolayı kutluyorum" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN