Ahmet Kural'ın ilginç tıraşı sosyal medyada olay oldu! İşte Kural'ın o hali...

Başarılı oyuncu Ahmet Kural, son filmi “Baba Parası”nın çekimlerini tamamladı. Kural, son set gününde daha öncekiler gibi yüzünün yarısını tıraş edip o halini de takipçileriyle paylaştı. İşte Kural'ın o hali ve 20 Ekim 2019 tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2019 Güncelleme 20 Ekim 2019, 08:01
Ahmet Kural’ın ilginç tıraşı sosyal medyada olay oldu! İşte Kural’ın o hali...

İÇİNDEKİLER


KURAL TIRAŞI
Başarılı
oyuncu Ahmet Kural, son filmi "Baba Parası"nın çekimlerini tamamladı. Kural, son set gününde daha öncekiler gibi yüzünün yarısını tıraş edip bu komik poza imza attı.


CANNES HATIRASI
Güzel oyuncu Hatice Şendil ve yapımcı eşi Burak Sağyaşar'ın Cannes gezintisi tam gaz devam ediyor. Fransa'da düzenlenen MIPCOM'a katılan ikili, romantik anlarını da sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmiyor.


SEZONU AÇTI
Funda Arar, önceki akşam Günay Restaurant'ta sahne aldı. Şarkıcı, sezonun ilk konserinde şarkılarıyla olduğu kadar güzelliğiyle de izleyenleri büyüledi.


HATAY ÇIKARMASI
Kültür
ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, 'QNB Finansbank'la Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz' projesi için Hatay'daydı. Ersoy'a Yonca Evcimik ve Gökhan Keser gibi ünlüler de eşlik etti.


HERCAİ KLASİĞİ
Cannes'daki MIPCOM fuarına damga vuran Hercai; Bulgaristan, Arnavutluk ve İspanya'ya satıldı.

Cuma akşamı atv'de yayınlanan Hercai, Tüm Kişiler'de yüzde 8,19 izlenme oranı ve yüzde 19.99 izlenme payı alıp 100 program arasında birinci oldu.
Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün başrolündeki Hercai'de Miran ve Reyyan'ın zorluklara rağmen büyüyen aşk hikayesi milyonları ekrana kilitledi.


ŞÜKRAN ERİDİ
Eşi Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'le kızları Mihran Ela'yı geçen yıl kucağına alan Şükran Ovalı'nın doğum kilolarından eser kalmadı. Önceki gün İstinye- Park'a giden oyuncu, incecik fiziğiyle büyüledi.


'İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM'

OYUNCU Ezgi Mola, önceki gün işletmeci aşkı Mustafa Aksakallı'nın yeni yaşını "İyi ki doğdun sevgilim" notuyla yaptığı paylaşımla kutladı.


UYUMLU ÇİFT
Ünlü
işletmeci Dilek Birgen, önceki gün aşkı Doğuş Aydın ile Zorlu AVM'de objektiflere takıldı. Ünlü çiftin baştan aşağı siyahlara bürünüp uyumlu bir tarz sergilemesi gözden kaçmadı.


GÖZÜNÜN NURU ELİSA
Nur Fettahoğlu,
önceki gün kızı Elisa Güzin'i öpmeye doyamadı. 3 yaşındaki kızını haşin şekilde seven oyuncu, bu anı da Instagram'da paylaştı.


GÜL'ÜN SPORTİF TARZI
Sosyetik Gül Gölge, önceki gün İstinyePark'ta objektife takıldı. Dostlarıyla bir mekanda buluşup bol bol sohbet eden Gölge, sportif tarzıyla dikkat çekti.


GÜZELLİĞE DAVET
Saç
ve makyaj artisti Önder Tiryaki'nin 'Bang Bang' adlı kuaförünün önceki günkü açılışına Ahu Yağtu gibi ünlü isimler katıldı.


AJAN TEPKİSİ
Ece Seçkin'den
teknolojik çıkış. Popçu, kablosuz kulaklık takanları Twitter'da şöyle topa tuttu: "Ajan gibi kulaklarınızda hımıl hımıl konuşuyorsunuz. Karşınızdakiyle mi telefonla mı konuşuyorsunuz belli değil."


ROMANTİK HAKAN
Geçen
yıl boşanmanın eşiğinden dönen Milan'ın yıldızı Hakan Çalhanoğlu ile Sinem Hanım, önceki gün aşka geldi. Evliliklerine ikinci şansı veren çift, romantik paylaşımlar yaptı. Futbolcu, bu kareye de "Aşk" notu düştü.


DENİZKIZI ASLIHAN
Güzel
oyuncu Aslıhan Güner, önceki gün bu neşeli kareyi paylaştı. Ünlü oyuncunun üzerindeki denizkızı baskılı tişörtü de dikkat çekti.



KÖFTE VE TAVŞAN
Sezgin Yılmaz'la aşkı geçen hafta biten Başak Parlak, teselliyi kedilerinde buldu.

Evinde kedileriyle vakit geçiren oyuncu, Köfte ve Tavşan adındaki dostlarıyla sevimli pozlar verdi.


KADIN-ERKEK KARIŞTI
Kıraç'ın
"Şehirli kadın, eşine kahvaltı hazırlamıyor" çıkışına Hande Subaşı'dan destek geldi. Önceki gün City's'de görüntülenen oyuncu, "Kadınerkek eşitliği birbirine karıştı" diye konuştu.