Kimse Bilmez’in ‘Ali’si Keremcem set arasında bile eğitimlere devam ediyor! Hız ve aksiyon sahneleri...

Her Salı milyonları atv ekranına kilitleyen 'Kimse Bilmez' dizisinin yıldızı Keremcem, hız ve aksiyon sahnelerinde dublör kullanmadığı için zorlu eğitimine dinlenme zamanlarında da özel eğitmen eşliğinde devam ediyor. İşte haberin detayları ve 17 Eylül 2019 tarihli Takvim gazetesinin Saklambaç sayfalarında yer alan haberlerden derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2019 Güncelleme 17 Eylül 2019, 07:56
Kimse Bilmez’in ‘Ali’si Keremcem set arasında bile eğitimlere devam ediyor! Hız ve aksiyon sahneleri...

İÇİNDEKİLER


ACTION MAN
'Kimse Bilmez'in 'Ali'si Keremcem, yakın dövüş eğitimine set arasında da devam ediyor...
Her Salı milyonları atv ekranına kilitleyen 'Kimse Bilmez' dizisinin yıldızı Keremcem, set aralarında bile dövüş eğitimleri alarak zorlu sahnelere hazırlanıyor. Öyle ki dizi başlamadan üç ay önce yakın dövüş eğitimleri alan ünlü oyuncu, dublör kullanmadığı için zorlu eğitimine dinlenme zamanlarında da devam ediyor. Hız ve aksiyon dolu sahnelerin her geçen bölüm arttığı dizide rolünün hakkını veren Keremcem, haftanın 3-4 günü sette yakın dövüş eğitmeni Behzat Ergeshov ile yoğun tempoda çalışıyor.


EFSANE KADRO SETTE
Yeni sezonda atv'nin fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna katılan Naz Elmas ile Selda Alkor, önceki gün setteydi. Elmas, usta oyuncuyla böyle selfie yapıp çekimlerin başladığını duyurdu.


PINAR KURAL BOZDU
PInar Altuğ,
önceki gün Nişantaşı City's'de alışverişteydi. Her zaman objektiflere minisiyle yansıyan Altuğ, bu kez uzun eteğiyle kural bozdu.


AYAKLAR FORA
Türk Sineması'nın Afrodit'i Banu Alkan, önceki gün İstMarina AVM'deydi. Sık sık rüküşlüğü yüzünden eleştirilen Alkan, yine formundaydı. Rengarenk kıyafeti ve taytıyla gözleri kanatan oyuncunun ayakkabısının arkasına basması da gözden kaçmadı.


USTA İŞİ DERS
Ünlü oyuncu Gülşen Bubikoğlu, önceki gün "Nefes almak en büyük servet..." diyerek gençlere ders verdi.


İZMİR'İ COŞTURDU

Ünlü sanatçı Serkan Kaya, önceki akşam İzmir- Fuarı'nın kapanışında sahne aldı. Kaya, 70 bin kişiye müzik ziyafeti sundu.


SANAT AŞKINA
Güzel
oyuncu Sinem Kobal, önceki gün çağdaş sanat fuarı Contemporary İstanbul'u ziyaret etti.


DEMET'İN EŞSİZ UYUMU
42 Yaşında
ve iki çocuk annesi olmasına rağmen incecik fiziğiyle dikkat çeken Demet Şener, spor aşkını eşi Cenk Küpeli'ye de aşıladı. İkili, önceki gün "Hayatta çok uyumluyuz" dercesine saatlerce spor yaptı.


GÖZLER KALBİN AYNASI
Yasemin Özilhan,
önceki gün aşka geldi. 2011'den beri evli olduğu ve iki kızının babası İzzet Özilhan'la önceki gün bir düğüne katılan sosyetik güzel, eşine sevgiyle baktı. Yasemin Özilhan'ın o bakışı da objektife böyle yansıdı.


ŞİMDİ MİAMİ ZAMANI
Sosyetik Joyce Kohen Goldenberg,
neredeyse tüm yazı Bodrum'da geçirdi. Sosyetik mimar, önceki gün ise eşi Dani Goldenberg ile yaşadığı Miami'deki evine döndü.


10 PARMAKTA 10 MARİFET
Cemiyet
hayatının ünlü ismi Hande Acar, mutfakta marifetli çıktı. Acar, önceki gün mutfağa girip elleriyle aşure yaptı. Hande Acar, bu anları Instagram'da paylaştı.


MİS GİBİ KUTLAMA
Kısa
bir süre önce parfüm çıkaran Emel Yıldırım, önceki gün Aqua Florya Alışveriş Merkezi'ndeki Best Gift Fest'e katıldı. Burada stand açan Yıldırım, yaş gününü de dostlarıyla kutladı.


BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM
Ünlü
sanatçı Yonca Evcimik, 56 yaşına girdi. Yeni yaşına özel çektirdiği fotoğrafları sosyal medyaya yükleyen oyuncu, "Bugün benim doğum günüm. 56 yaşıma selam olsun. Rakamlarla hiç işim olmadı. Gösteri daha yeni başlıyor" dedi.


GÜLÜ GÜLE İSTANBUL
Fotoğrafçı Mert Alaş
, Bodrum tatilinden sonra soluğu İstanbul'da almıştı. Ünlü sanatçı dün çay içerken çektiği selfie'sini Instagram'da paylaştı. Fotoğrafın altına da "Bu mistik ve şık şehirde birkaç gün geçirmek harikaydı. Güle güle İstanbul" notunu yazdı.


EL ELE ALIŞVERİŞE
Türk
Sanat Müziği sanatçıları Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul, önceki gün Vadistanbul'daydı. Ünlü çift, toplantı öncesi kısa bir alışveriş turuna çıktıktan sonra Hünkar restorana giriş yaptı...


BÜYÜK KUTLAMA!
Palladıum Ataşehir AVM, kuruluş yıldönümünü geçtiğimiz Cumartesi akşamı Burak Kut'un muhteşem konseriyle taçlandırdı. "Benimle Oynama, Bebeğimdin, Heyecanlıyım" gibi unutulmaz şarkılarını seslendiren sanatçı uzun süre alkışlandı.


ELLERİ KIRILSIN
Ünlü
sanatçı Yıldız Tilbe, Twitter hesabından denizleri kirleten otelleri ve işletmeleri eleştirdi. Tilbe, "Bu denizlere akarsulara derelere nehirlere atık ve lağımlarını bırakan otellerin ve fabrikaların Allah cezasını versin İnşallah. Elleri kırılsın" dedi.


MEMLEKETİNDE KONSER VERDİ
Migros Konserlerinin ilk ayağını İzmir Balçova'da gerçekleştiren Murat Dalkılıç, şarkılarını binlerce hayranıyla beraber seslendirdi. Bir an bile yerinde duramayan sanatçı, memleketi İzmir'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.


HEP DESTEK TAM DESTEK
İngiliz devi Arsenal, önceki akşam deplasmanda Watford ile karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi. Güzel oyuncu Amine Gülşe ise eşine ekran başından destek verdi. Mesut Özil'in gösterildiği anları videoya alan Gülşe, çektiği görüntüleri sosyal medya hesabına yükledi... Amine Gülşe, Instagram'da paylaştığı bu karenin üzerine kalp bıraktı.


GÜNDEŞ HAVASI
Başarılı
şarkıcı Ebru Gündeş, geçtiğimiz akşam BKM organizasyonuyla verdiği 8. konserle Harbiye Açıkhava sezonunu kapattı. Yine Açıkhava'yı hınca hınç dolduran ünlü sanatçı, şarkılarıyla binlerce hayranına müzik ziyafeti sundu.

Ebru Gündeş Fan Club üyeleri, açtıkları pankartlarla şarkıcıya sevgi gösterisinde bulundu. Gündeş de hayranlarının sevgi seline "Sizleri çok seviyorum" diye teşekkür etti.


KAYIP BULUNDU
Uzun
süredir ortalarda görünmeyen Cansu Dere, önceki gün Kanyon AVM'deydi. Bir arkadaşıyla alışveriş turuna çıkan güzel oyuncu, bir yandan da koyu bir sohbete dalmıştı...



EBRU YÖNTEMİ ZAYIFLIK
Kusursuz
fiziğiyle yaşıtlarına fark atan Ebru Şallı, sırrını hayranlarıyla paylaştı. 40 yaşındaki eski manken, zayıflama ürünlerini kendi adını taşıyan markasıyla beğeniye sundu.
Şallı, yağ yakımını hızlandıran ve içeriğinde yeşil çay, mate yaprağı, limon kabuğu ile maydanoz olan zayıflama çayını geçtiğimiz gün satışa çıkardı.


AKLI CEYLAN'DA KALDI
Ceylan Çapa
ile madenci Altuğ Leblebici'nin 14 aylık aşkı 2015'te olaylı şekilde bitmişti. İddiaya göre Çapa, kıskançlık yüzünden Çeşme'deki bir mekanda Leblebici'ye yumruk atmıştı.


Ünlü madenciyle kanlı bıçaklı olan Çapa, annesi Meryem Leblebici ile görüşmeyi sürdürdü. Sosyal medyada Çapa'yı takip eden Meryem Hanım, eski gelin adayının fotoğraflarına da beğeni yağdırıyor.


SULTAN'IN ÇİFTLİĞİ
Türk Sineması'nın
Sultan'ı Türkan Şoray, önceki gün soluğu bir çiftlikte aldı. Çiftlikteki hayvanları seven usta sanatçı, bu anları da sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi. Doğal yaşama meraklı olan ünlü oyuncunun bu karesi de "Sultan'ın çiftliği" dedirtti.


MANZARAYI SOLLADI
Oyuncu Çiğdem
Batur'un Kaş tatili tam gaz sürüyor. Güzel oyuncu, önceki gün de Akdeniz manzarasında verdiği bu pozla beğeni topladı.


AVATAR GÜLCAN
Sevilen
oyuncu Gülcan Arslan, önceki gün telefonundaki uygulama ile kendini şekilden şekle soktu. Arslan, kendini Avatar filmi karakterine benzetti.


PARİS ROMANTİZMİ
Larissa Gacemer
ile spor eğitmeni eşi Burak Gacemer, önceki gün Paris'e uçtu. Eyfel Kulesi'ne karşı böyle poz veren çift, romantik anlar yaşadı.


ÇEŞME TARZI
Güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse ile işletmeci aşkı Alp Güler'in şehre dönmeye niyeti yok. Yazı Ege'de geçiren aşıklar, önceki gün de Çeşme'de bu tarz pozu verdi.