Oz büyücüsü

Galatasaray zaferinden sonra büyük düşüş yaşayan Orduspor, 24'te Hasan Kabze ile öne geçti. Kartal bu gole 33'te Toraman'la yanıt verdi 54'de sahne alan Oğuzhan süper bir golle üç puanı Beşiktaş'a getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2012 Güncelleme 02 Aralık 2012, 01:53
Oz büyücüsü

İÇİNDEKİLER

Kartal seriye bağladı... Son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan Beşiktaş 1-0 geriye düştüğü Ordu deplasmanında 2-1 kazandı ve lider G.Saray'la farkı 1 puana indirdi. İlk yarı karşılıklı ataklarla geçti.

KABZE HATAYI AFFETMEDİ
11. dakikada Umbides'in sağdan ortasında ceza alanı içinde topu kontrol eden Monje'nin vuruşunda top kaleci McGregor'da kaldı. 24. dakikada Orduspor golü buldu. Çok güzel hareketlenen Stancu solundaki Hasan Kabze'yi gördü. Yıldız futbolcu topu McGregor'un üzerinden ağlara yolladı 1-0.

FIRSATÇI TORAMAN!
Konuk Beşiktaş 34. dakikada beraberlik golünü buldu. Olcay Şahan'ın soldan kullandığı köşe vuruşunda topu önünde bulan İbrahim Toraman son anda dokunarak skoru 1- 1'e getirdi. İlk devre böylece bu skorla sona erdi.

OĞUZHAN MÜTHİŞ VURDU
İkinci yarıya daha iyi başlayan Beşiktaş 54. dakikada öne geçti. Gecenin yıldızı Oğuzhan Özyakup ceza sahası dışırdan mükemmel bir şutla kaleci Fornezzi'yi avladı ve skoru 2-1 yaptı. 4 dakikada sonra Oğuzhan benzer bir pozisyonda yine kameyi kaleyi gördü fakat bu kez Fornezzi gole izin vermedi.

ORDU ETKİSİZ KALDI
Beraberlik golü için bastıran Ordu bir türlü istediği üretkenliği sağlayamadı. 61. Şamil'in kafası az farkla auta gitti. 69. dakikada McGregor'un hatasında yine Şamil kafayı vurdu ama sonuç gelmedi. 72. dakikada Olcay'ın yakın mesafeden kafa vuruşu Fornezzi'nin üzerine gitti. Kalan dakikalarda gol gelmeyince 3 puan Kartal'ın oldu.

TOPU İLK KONTROL ÇOK ÖNEMLİ
Oğuzhan maçtan sonra İngiltere'de topu kontrol etmenin çok önemli olduğunu öğrendiğini söyledi. Siyah-Beyazlı oyuncu, "Topu tam önüme aldım ve iyi bir şutla golü attım. 3 puan aldığımız için çok mutluyum. Fernandes önemli bir oyuncu ama biz 11 kişiyiz" dedi.

SON 3 DEPL ASMANI GALiP BiTiRDiLER
Beşiktaş bu sezon 4. deplasman galibiyetini aldı. Kartal ayrıca son 3 deplasman maçından galip ayrıldı.