Kayserispor'da hayat öpücüğü!

İlk yarıyı Sefa'nın golüyle önde kapatan Kayserispor, 2. yarıda Bobo'nun 2 golüyle sonuca gitti. Puanını 10'a yükselten ev sahibi ekip ilerleyen haftalar için moral buldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Kasım 2012 Güncelleme 04 Kasım 2012, 00:00
Kayserispor’da hayat öpücüğü!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor rakibi Kardemir D.Ç. Karabükspor'u kendi sahasında ağırladı. Karşılaşma Kayserispor'un 3-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla Kayserispor puanını 10'a yükseltirken, konuk ekip Karabükspor 9 puanda kaldı.

KAYSERİ AÇILIŞI SEFA İLE YAPTI
10. dakikada Sefa'nın sağ kanattan ceza alanına girer girmez vurduğu top, Karabükspor'da Ahmet İlhan'ın müdahalesiyle yön değiştirerek ağlarla buluştu: 1- 0. 26. dakikada Kayserispor'da Cleyton'un ceza alanı dışından kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak, dışarı gitti. 67. dakikada orta sahada Cleyton'un şık pasıyla topla buluşan Ömer Bayram defansı rahat geçerek kalecinin önüne kadar geldi. Kaleye vurmak yerine müsait pozisyondaki Bobo'ya açılan orta ile topla buluşan Bobo, şutu ile ev sahibi takıma ikinci golünü kaydetti. 2-0. 88'de kaleci ile karşı karşıya kalan Bobo sert ve net bir vuruşla golü attı ve skoru ilan etti.