Fener'in aklı Torres'te!

Bonservisi Milan'da olan Torres'in 2016'da serbest kalıyor. Torres için Van Persie'nin sezon sonundaki durumuna bakılacak. Hollandalı yıldızın ayrılmak istemesi durumunda Fernando Torres ile imza atılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2015 Güncelleme 06 Aralık 2015, 01:50
Fener’in aklı Torres’te!

İÇİNDEKİLER

ARA transfer döneminde yapacağı takviye için kolları sıvayan Fenerbahçe'nin sezon sonu için de bir takım planlamaları var. Bunlardan biri de Fernando Torres. Şu anda Atletico Madrid takımında kiralık olarak forma giyen ve bonservisi İtalyan devi Milan'ın elinde olan İspanyol golcünün sözleşmesi 2016 yılının Haziran ayında sona eriyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın takımda görmeyi çok istediği belirtilen Torres için Fenerbahçe yönetiminin Robin Van Persie'nin sezon sonundaki durumuna göre harekete geçmesinin söz konusu olduğu iddia edildi. Eğer Van Persie sezon sonunda başka bir takıma transfer olursa Fenerbahçe, bonservisi elinde olan Torres için kesinin ağzını açacak.

GERİ ÇEVRİLMESİ ZOR BİR ÜCRET TEKLİF EDİLECEK
FENERBAHÇE zaten bonservis bedeli ödemeyeceği Torres'e geri çevrilmesi zor bir ücret teklifinde bulunacak. Hatta kendisine imza parasının verilmesi bile söz konusu. İspanya Milli Takımı ile 2 Avrupa bir de Dünya Şampiyonluğu yaşayan Torres Atletico Madrid dışında İngiltere'de Liverpool ve Chelsea takımlarının da formasını giymişti.