Djilobodji'de kritik gün

Bordo-Mavili yönetimin Trabzon'a davet ettiği Djilobodji bugüng elmediği takdirde başka arayışlara başlanacak. Bu futbolcu içinn İgiliz kulübü Sunderland'ın da araya girmesi bu transferi iyice zorao sktu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2015 Güncelleme 18 Ağustos 2015, 00:00
Djilobodji’de kritik gün

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor stoper transferini bir an önce bitirmek için kolları sıvadı. Trabzonspor uzun süredir peşinde olduğu Nantes'ın Senegalli stoperi Papy Djilobodji'de yeni bir engelle karşılaştı. Futbolcu ile anlaşan ancak kulübünü bonservis konusunda ikna edemeyen Bordo-Mavililer'e bu transferde Sunderland rakip oldu. Yönetimin Trabzon'a davet ettiği Djilobodji bugün gelmezse yönetim başka arayışlara girecek. Bu oyuncunun kulübü Nantes'ın İngiliz kulübünün teklifini daha cazip bulduğu ve oyuncunun da aklının karıştığı iddia edildi. Bu transferin zora girmesi üzerine alternatif isimler üzerine yoğunlaşan Trabzonspor, Douglas Franco Teixeira ve Bartosz Salamon'u da gündemine aldı.

ŞOTA ACİL OLARAK STOPER İSTEDİ
TEKNİK Direktör Şota'nın yönetimle yaptığı görüşmede, "Stoper için arayışlarda olduğunuzu biliyorum. Djilobodji benim beğendiğim bir isim. Ancak onu transfer edemediğiniz takdirde alternatif isimlere bakmalıyız. Lig başladığı için bir stoperi mutlaka takıma kazandırmamız gerekir" diye konuştu. Gürcü hocanın bu sözlerinden sonra yönetimin stoper transferini en geç bu hafta içinde bitirmesi bekleniyor.