Yıldırım intikamı

Şike davasının savcısı Mehmet Berk, Fenerbahçe Haysiyet Divanı'na ifade vermediği için 18 ay geçici olarak kulüp üyeliğinden ihraç edildi. Berk'i disiplin kuruluna Başkan Yıldırım vermişti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2014 Güncelleme 29 Haziran 2014, 00:00
Yıldırım intikamı

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe Haysiyet Divanı, şike soruşturmasının da savcılığını yapan eski özel yetkili Cumhuriyet Savcısı, Fenerbahçe Kongre Üyesi Mehmet Berk'i üyelikten geçici olarak 18 aylığına ihraç etti. Fenerbahçe Haysiyet Divanı Mehmet Berk'i 25 Haziran'da ifade vermek üzere kulübe çağırmıştı. İfadeye gitmeyen Mehmet Berk'in yazılı savunma vermediği öğrenildi. Bunun üzerine Berk'in geçici olarak F.Bahçe üyeliğinden ihracına karar verildi.

GELECEK ANLATACAK!
Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, daha önce yaptığı açıklamada, "Mehmet Berk diyor ki 'Bu F.Bahçe'ye yapılan bir operasyondur.' Gelecek anlatacak. Gelmezse disiplin kurulu kararını verecektir. Zekeriya Öz G.Saraylı. O kurtardı" ifadelerini kullanmıştı.

2010'da üye olmuştu

18 ay süreyle F.Bahçe Kulübü üyeliğinden uzaklaştırılan savcı Mehmet Berk, 2010 yılında Başkan Yıldırım sayesinde özel kontenjanla kulübe üye olmuştu.

VELİ SARIBOĞA