Kanarya'ya Japon harikası

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde Hamburg'lu Tolgay Arslan için devreye girdiği, gurbetçi futbolcunun menajerinin de kendi oyuncusu olan Shinji Kagawa'yı önerdiği belirlendi... Yönetim maliyet araştırması yaparken, Ersun Yanal'ın da kararı bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Aralık 2013 Güncelleme 27 Aralık 2013, 01:49
Kanarya’ya Japon harikası

İÇİNDEKİLER

Ligde en yakın rakibi Kasımpaşa'nın 7 puan önünde lider durumda bulunan Fenerbahçe, ara transfer öncesinde en sessiz kulüp durumunda... Fakat dün kulislere bomba gibi bir haber düştü. Sarı-Lacivertli yönetimin, Manchester United formasını giyen Shinji Kagawa'yı gündemine aldığı öğrenildi.

TOLGAY ARSLAN'A NİYET...
Bu sürpriz gelişmenin perde arkasında ise çok ilginç ayrıntılar var... Fenerbahçeli yöneticilerin geçtiğimiz günlerde, Hamburg formasını giyen Tolgay Arslan'ın transferi için menajeri Ralf Kohr ile bir araya geldiği öğrenildi. Görüşme sırasında Kohr'un kendi futbolcusu olan Shinji Kagaja'yı Fenerbahçeli yöneticilere önerdiği belirlendi.

ÇOK YÖNLÜ BİR FUTBOLCU
Kahr'ın Japon futbolcunun Manchester United'da mutsuz olduğunu ve istenildiği taktirde bu transferi gerçekleştirebileceğini ilettiği öğrenildi. Forvet arkasında ve her iki kanatta görev yapabilen 24 yaşındaki Kagawa'nın bu sezon ligde sadece 6 maçta forma giyebildi.

YANAL KARAR AŞAMASINDA
Fenerbahçe yönetiminin hemen transferin maliyetiyle ilgili araştırmalara başladığı öğrenildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın da Japon futbolcuyla ilgili kararını birkaç gün içinde vereceği gelen bilgiler arasında.