Canınız sağolsun

A Milli Bayan Voleybol Takımımız, 2013 Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda çeyrek finalde karşılaştığı Rusya'ya yenilip elendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2013 Güncelleme 12 Eylül 2013, 00:32
Canınız sağolsun

İÇİNDEKİLER

Almanya'da düzenlenen Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden A Milli Bayan Voleybol Takımımız, çeyrek finalde karşılaştığı Rusya'ya 3-0 yenilip elendi. Sultanlar, 20-25, 23- 25 ve 19-25'lik setlerle kaybetti. Rusya, 2011 Avrupa Voleybol Şampiyonası'ndaki eleme maçının da rövanşı aldı.

BİZE HİÇ YAKIŞMADI...
Ay-Yıldızlılarımız'ın önemli isimlerinden olan Neslihan Demir, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Bize yakışmayan bir oyun sergiledik. Ben de arkadaşlarım da normal performansımızın son derece altında kaldık. Buradan tüm Türkiye'den özür diliyoruz. Önümüzdeki turnuvalarda bunu telafi edeceğiz" dedi. Millilerimiz'in bir diğer önemli ismi Naz Aydemir ise, kendilerinden beklenmeyen bir performans sergilediklerini dile getirerek, "Amacımız adımızı yarı finale yazdırmaktı, ancak bunu başaramadık. Hepimiz çok üzgünüz. Arkadaşlarımla birlikte bunu ilerleyen turnuvalarda telafi etmeyi planlıyoruz" dedi.

DERSLERİMİZİ ÇIKARACAĞIZ
A Milli Bayan Voleybol Takımımız'ın İtalyan antrönürü Massimo Barbolini ise, gereken dersleri çıkaracaklarını belirterek, "Maçın belli kırılma anları vardı. Buralarda başarılı olamadık. Bunların üzerinde duracağız" diye konuştu.