Önce rapor sonra imza

Galatasaray, Brezilya'da Sao Paulo forması giyen Wellington ve kulübüyle anlaştı. Transferin dün KAP'a bildirilmesi bekleniyordu. Oyuncunun iki kez dizinden ameliyatını göz önüne alan yönetim, şimdi raporları inceletiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Temmuz 2013 Güncelleme 09 Temmuz 2013, 00:59
Önce rapor sonra imza

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, bir süredir peşinde olduğu Wellington transferinde yaş tahtaya basmak istemiyor. Sarı-Kırmızılılar, Sao Paulo'da forma giyen oyuncu için hem kulübüyle hem de kendisi ile el sıkışsa da oyuncunun dizinden yaşadığı sakatlıkları göz önüne alarak temkinli davranıyor. Transferi dün KAP'a bildirmesi beklenen yönetim, oyuncunun kapsamlı sağlık raporlarını inceletiyor. 2010 yılında dizinden sakatlanan ve 5 ay sahalardan uzak kalan, geçen yıl yine aynı dizinden sakatlığı nüksedip 6 ay sonra futbola dönen Wellington, Brezilya'da kapsamla testlere tabi tutuldu ve detaylı bir rapor hazırlandı. Hazırlanan raporlar hemen kulübe fakslandı. Raporları, kulüp doktorlarına ileten yönetim gelecek onayı bekliyor. Kulüp doktorları "Tamamdır" derse imzalar hemen atılacak.

SAO PAULO BAŞKANI LOPES TRANSFERİ DOĞRULADI
Brezilya ekibi Sao Paulo'nun başkanı Jesus Lopes ise yaptığı açıklamada isim vermese de adeta Galatasaray'la anlaştıklarını doğruladı. Başkan Lopes, "Daha karar vermedik, ama bir anlaşma var. Bir oyuncu Avrupa'ya gitmek istiyorsa er ya da geç gidiyor. Şu an için kulüp adı vermem doğru olmaz" dedi. Lopes, anlaştıkları kulübün Shaktar Donetsk ve Inter olmadığını belirterek Galatasaray'ı işaret etti.

WELLINGTON HAREKATININ BELGESİ
Galatasaray yöneticisi Bülent Tulun ve idari menajer Cenk Ergün ile işadamı Bayram Dağdeviren Wellington transfer için adeta Sao Paulo'da kamp kurdu. Oyuncuyu, kapsamlı sağlık konrolüne sokan isimlerin Sao Paulo'da birarada çekilmiş fotoğrafları da Welington transferi için yapılan harekatın adeta belgesi oldu.