Kavga etmek için mi geldiniz?

Aziz Yıldırım'ın şike soruşturmasını yürüten savcılar Zekeriya Öz ve Mehmet Berk aleyhine sarfettiği sözlerden dolayı görülen davada avukatlarla Yıldırım arasında tartışma çıktı. Mahkeme hakimi "Buraya kavga etmek için mi geldiniz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2013 Güncelleme 02 Temmuz 2013, 03:09
Kavga etmek için mi geldiniz?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Divan Kurulu'' nda ve özel bir kanalda, şike soruşturmasını yürüten savcılar Mehmet Berk ve Zekeriya Öz aleyhinde konuştuğu iddiasıyla hakkında 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Aziz Yıldırım'ın yargılanmasına devam edildi. Üç duruşma mazeret bildirerek gelmeyen Aziz Yıldırım'ın sanık sandalyesinde değil de avukatlarının yanında oturması duruşmada tartışmalara neden oldu. Avukatlar itiraz etti. Mahkeme hakimi "Bugün enteresan bir duruşma yapıyorum. Buraya kavga etmeye mi geldiniz" diyerek iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştı.

YILDIRIM: HAKARET ETMEK İSTEMEDİM
Savunmasına başlayan Aziz Yıldırım, söylediği "Ahlaksız" sözünün arkasında olduğunu belirterek, bilirkişinin konuşma metnini bazı maddi hatalarla çözdüğü ve TDK'da ahlaksızın ahlak kurallarına uymayan, dürüst davranmayan ve kötü huylu anlamına geldiğini söyledi. Yıldırım, "Sözleri söylerken amacım hakaret değildi. Ahlaksız kelimesinin anlamı "Ahlak kurallarına uymayan, dürüşt davranmayan demektir" dedi.

MAHKEME HAKİMİ: ENTERESAN BİR DURUŞMA!
Mahkeme hakimi Muharrem Ballı, Aziz Yıldırım'ın kendisinden izin almadan konuşması halinde salondan çıkartılacağını söyledi. Hakim, Berk'in avukatına da dönerek "Duruşmayı gereksiz yere provoke ediyorsunuz. Kavga etmeye mi geldiniz. Söz almadan havaya zıplıyorsun" diye konuştu. Ballı, "Bugün enteresan bir duruşma yapıyor" ifadesini de kullandı.

YILDIRIM GÜÇLÜ DURDU
Mahkemeler ve UEFA cephesi derken zor ve stresli günler geçiren Başkan Aziz Yıldırım, dünkü duruşma öncesinde çok da gergin gözükmedi.

ONLAR GELİNCE GELECEĞİM!
Yıldırımn avukatları bir sonraki duruşmada Mehmet Berk ve Zekeriya Öz'ün dinlenmesini istedi. Bunu duyan Yıldırım, "Onlar gelince ben de geleceğim" dedi.

BAŞKAN'IN PURO KEYFİ
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım önceki akşam G.Antepspor eski Başkanı ve kulübün kongre üyesi Celal Doğan ve avukat Önder Fırat ile birlikte Bebek'te bir araya geldi. 3 ünlü isim Bebek Kahve'de buluştuğu saatlerde Bağdat Caddesi'nde toplanan taraftarlar Saracoğlu Stadı'na doğru yürüyüş düzenledi. Bir yandan yaşanan süreci değerlendiren Yıldırım, bir yandan da yaktığı puronun k e y f i n i sürdü.

Gülcan DEMİRCİ-Büşra ARSLAN