10 yıldır golü bekliyor

Barcelona ve Fransa'nın dünyaca ünlü sol beki Eric Abidal, kariyerinde çıktığı 345 maçta henüz gol atamadı...

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
10 yıldır golü bekliyor
Eric Abidal birçok futbol otoritesine göre dünyanın en iyi sol beklerinden birisi... Fransa'da şampiyonluklara ambargo koyan Lyon'un efsane kadrosunda yıldızı parlayan Abidal, ardından Barcelona'nın yolunu tuttu. Fransa Milli Takımı'nda da Dünya Kupası'nda final heyecanını yaşadı.

BİR TEK 'O' YOK!

Neredeyse kazanmadık kupa kalmayan Fransız yıldız, sadece bir şeyi başaramadı; o da gol atmak! Evet yanlış duymadınız... Kariyerinde tam 345 resmi maça çıkan Abidal henüz gol sevincini yaşayamadı.

KENDİ KALESİNE ATTI

2000 yılında profesyonel kariyerine başlayan tecrübeli futbolcu, 10 yıllık kariyerinde topu filelerle buluşturmayı daha başaramadı. Abidal sadece 1 kez kendi kalesine gol atabildi.

JUBİLEMDE ATARIM!
Bir dönem gol atmak için çok mücadele ettiğini söyleyen Abidal, "Fakat artık vazgeçtim. Belki jubile maçında gol atarım" diye espri yapıyor.