Aslan avı

Sercan, Volkan Şen ve Hamit'i bitiren Cimbom 3 gurbetçiye de kanca attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2010 Güncelleme 17 Aralık 2010, 15:51
Aslan avı

İÇİNDEKİLER

G.Saray ara transfer için hummalı bir çalışma içine girdi... Teknik Direktör Hagi'nin, "3 Ocak'taki kampa kadar en az 3 futbolcunun takıma katılmasını istiyorum" demesinden sonra düğmeye basan Sarı-Kırmızılı yönetim yurt içinde ve dışında girişimlerine hız verdi.

ALMANYA'DA ÜS KURDULAR
1 haftadan beri Almanya'da bulunan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Murat Yalçındağ, başta Hamit Altıntop olmak üzere gurbetçi futbolcularla görüşüyor. Hamit için Bayern Münih'le pazarlık halinde olan ikili ayrıca Freiburg'tan Ömer Toprak, Köln'den Taner Yalçın ve Hamburg'dan Tunay Torun için görüşme üstüne görüşme yapıyor. Hamit'in transferinde mutlu sona yaklaşıldığı öğrenilirken bu oyuncunun G.Saray'ı çok istediği belirtildi. Gurbetçi yıldızlar için de Sezgin ve Yalçındağ kulüplerini ikna etme uğraşı veriyor.

SERCAN&VOLKAN BİTTİ GİBİ
Türkiye'de ise Sercan ve Volkan ile her konuda anlaşan Galatasaray Yönetimi Bursaspor'la pazarlıklarda önemli ilerlemeler sağladı. İki futbolcunun son anda bir aksilik çıkmadığı takdirde Sarı-Kırmızılı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca Gaziantepspor kalecisi Karcemarskas için de nabız yoklandığı belirlendi. G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın yılbaşından önce anlaşma sağlanan futbolcuları açıklayarak büyük bir şova hazırlandığı gelen bilgiler arasında.