Şampiyon gibi başladı

Son şampiyon Timsah, ilk lig mücadelesini kapalı gişe oynadı. Stepanov ve Nunez ilk kez sahne alırken, Bursaspor 3 puan ile 'merhaba' dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2010 Güncelleme 17 Ağustos 2010, 00:06
Şampiyon gibi başladı

İÇİNDEKİLER

Son şampiyon Bursaspor, coşkulu taraftarıyla nihayet buluştu... Konyaspor maçına turuncu formalarla çıkan Yeşil-Beyazlı futbolcular daha önce eşi benzeri görülmemiş sevgi seli ile karşılaştılar. Taraftarlar sahaya çıkan futbolcuları yaklaşık 10 dakika boyunca ayakta alkışladı. Bu duygulu ortamda bazı futbolcuların göz yaşlarını tutamadıkları gözlendi.

TARAFTARIN ŞAMPİYONLAR LİGİ HASRETİ
Bursa Atatürk Stadı'nda dün gece 25 bin taraftar coşkulu bir şekilde takımlarını destekledi. Bursasporlu futbolcuların sahaya çıkarken stadda Şampiyonlar Ligi resmi müziği 'We Are The Champions'un çalınması ise coşkuyu artırdı. Bursasporlu taraftarların da Spor Toto Süper Lig'den öte Şampiyonlar Ligi maçlarını iple çektiklerini de bir kez daha görmüş olduk.

YENİ TRANSFERLER PARMAK ISIRTTI
Timsah'ın yeni transferleri de dün gece Konyaspor maçında sahne aldı. Arjantin'de son dönemin önemli yıldızlarından biri olarak gösterilen Nunez, Sercan ile birlikte iyi bir ikili olacağının sinyallerini verdi. Öte yandan Trabzonspor formasını da giyen Stepanov dün gece soğukkanlı oyunuyla Bursaspor'da büyük başarıla imza atacağını da gösterdi. Nitekim hazırlık kampında yer alan Brezilya asıllı Vederson da dün gece bir hayli çalıştı. Bursa'nın hocası Ertuğrul Sağlam, "İlk lig maçını kazanmamız önemli. Takıma yeni arkadaşlar katıldı. Kapasitemiz daha da artacak" dedi.