Ana mesaj!

Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Hanım, oğlunun Paris'te yapılan düğününe katılmayınca Başak Dizer'i gelin olarak istemediği konuşuldu. Anne Tatlıtuğ, bu iddiaları yalanlasa da facebook profilinden yaptığı imalı paylaşımlar herkesin aklını karıştırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2016 Güncelleme 21 Şubat 2016, 01:48
Ana mesaj!

İÇİNDEKİLER

Genç kızların gözdesi Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün stil danışmanı aşkı Başak Dizer'le Paris'te evlenince gündem oldu. Ünlü oyuncunun, nikahına annesi Nurten Tatlıtuğ'un katılmaması da çok konuşuldu. Nurten Hanım'ın oğlundan 3 yaş büyük olan ve daha önce başından bir evlilik geçmiş Dizer'i istemediği için Paris'e gitmediği iddia edildi. Anne Tatlıtuğ, bu söylentileri "Sağlık sorunlarım nedeniyle nikaha katılamadım" diye yalanlasa da düğünden birkaç gün önce facebook'tan yaptığı paylaşımlar tam aksini gösteriyordu. Nurten Tatlıtuğ, facebook'ta düğünden 2 gün önce "Annesinin duasını almayan mutluluğu yakalayamaz" ve "Annenden başka hiç kimse senin hayatın daha iyi olsun diye gözyaşı dökmeyecek" yazılarını paylaştı.



MANİDAR PAYLAŞIMLAR
sağlık sorunları nedeniyle en mutlu gününde oğlunun yanında olamayan Nurten Tatlıtuğ, Kıvanç Tatlıtuğ'un evlendiğini ancak telefonla yapılan 3G bağlantısı ile görebildi. Anne Tatlıtuğ'un düğünden önce ve sonra facebook'ta yaptığı paylaşımlar ise oldukça manidardı.

TEBRİK MESAJI YOK!
Düğünden 1 gün önce kaktüsü andıran ve 'kayınvalide koltuğu' esprisi yapılan bir kanepenin fotoğrafını paylaşan anne Tatlıtuğ, yine aynı gün profilinde şu cümleyle başlayan manidar bir yazı yayınladı: "Doğru eş, uzun zaman flört ettiğin kişi değildir. Nurten Tatlıtuğ, aktif bir şekilde kullandığı facebook hesabından oğlunun düğünüyle ilgili tek bir tebrik mesajı dahi yayınlamadı. Anne Tatlıtuğ, Kıvanç Tatlıtuğ'un evlendiği saatlerde ise şu cümleleri paylaşarak tepkisini bir kez daha gösterdi: "Unutmayın, bu dünyada sırtınızı her zaman dayayabileceğiniz tek şey ailenizdir."





MAGAZİN SERVİSİ/ ÖZEL