Vefasızlar!

Meral Okay, vefatının yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Anmada sadece 15 kişinin bulunması Atilla Saral'ı isyan ettirdi: 'Anma gecesinde en şık halleri ile poz veren vefasızlar, şimdi yoklar'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2015 Güncelleme 11 Nisan 2015, 00:29
Vefasızlar!

İÇİNDEKİLER

Asmalı Konak ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerin senaristi Meral Okay, 9 Nisan 2012'de kansere yenik düşerek milyonları ağlatmıştı. Okay'ın Bebek Camii'ndeki cenaze töreni de görülmemiş bir kalabalığa tanıklık etti. Selma Ergeç, Nur Fettahoğlu, Berrak Tüzünataç, Meltem Cumbul, Cansu Dere, Burak Özçivit, Ozan Güven, Okan Yalabık, Özge Özpirinççi, Engin Altan Düzyatan, Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül gibi sayısız ünlü, kameralar önünde gözyaşı döktü.

HALİT ERGENÇ FARKI!

Meral Okay için geçtiğimiz gün de mezarı başında anma düzenlendi. Ailesi ve Tim's ekibi, anmayla ilgili detayları Meral Okay'ın arkadaşlarına haber verdi. Ancak sanatçının mezarına giden sadece 15 kişi oldu. Okay'ın ailesinden olan Atilla Saral ise buna isyan etti. Meral Okay'ın anmasında sadece oyuncu Halit Ergenç, yapımcı Timur Savcı'yı temsilen Tim's genel koordinatörü ve ailesinin olduğunu dile getiren Saral, tepkisini şöyle dile getirdi:

ÇOK SERT SÖZLER...


"Meral Okay'ı mezarı başında birlikte dualar ederek anmak istedik. Maalesef mezarın başında 15 kişiydik. Bebek Camii'nde kendini yerlere atanlar, 'ömrüm, hayatımın yarısı gitti' diyenler, Meral Okay'ın ekmeğini yiyenler, 'O bizim her şeyimizdi' diyen oyuncu arkadaşlar... Bir yıl sonra Meral Okay'ı anma gecesinde en şık kıyafetleriyle medyaya poz veren arkadaşlar; anma töreni için sadece yarım saatinizi ayırmanız gerekiyordu. Gerçi size uygun bir ortam değildi çünkü medya yoktu! İşte sanat camiasının vefası!"

GELENLERE TEŞEKKÜR

Meral Okay'ın akrabası olan Atilla Saral, anmaya katılmayanlara tepki gösterirken Okay'ı mezarı başında anan Halit Ergenç, ailesi ve TİM'S ekibine teşekkür etti.

OKAY'A BURUK ANMA

Okay'ın mezarı başındaki anma törenine 'Muhteşem Yüzyıl' ekibinden katılan tek isim Halit Ergenç oldu. Meryem Uzerli ise Almanya'da olduğu için törene katılamadı; ancak sosyal medyadan Meral Okay'ı andı.

Aydın Hamza