Yeni boşanmışlardan kork

Erken, bir dargın bir barışık olduğu Akın Altan'ın Yıldız'la samimiyeti ilerletmesi üzerine; 'Çocuklu kadın, eski kocasının arkadaşıyla öpüşemez; yeni boşanmışlardan kork' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2014 Güncelleme 07 Ocak 2014, 00:00
Yeni boşanmışlardan kork

İÇİNDEKİLER

Ünlü sunucu Ece Erken; Akın Altan yüzünden şimdi de Özlem Yıldız'la karşı karşıya geldi. Birkaç hafta öncesine kadar Altan'ın eski sevgilisi Bengü için demediğini bırakmayan Erken'in hedefinde bu kez de geçtiğimiz aylarda Sinan Serter'den boşanan Yıldız vardı.

'BOYNUZ KÖTÜ ŞEY!'
Her şey; Özlem Yıldız ile Akın Altan'ın geçtiğimiz gece bir partide samimi bir şekilde eğlenmesiyle başladı. Bunu öğrenen Ece Erken, önceki gece twitter'da Yıldız'ı hedef alan şu cümleleri kurdu: "Çocuklu, yeni boşanmış, makarnacı sevgilisinden ayrılmış bir kadın; eski kocasının arkadaşıyla öpüşemez. Kadın dediğin, ağır olacak. Yeni boşanmışlardan kork. Adamlar daha ezik, o ayrı. Boynuz kötü şey; insanlar boşa konuşmuyor. Bazıları, aldatılmayı hak eder."

BU FOTOĞRAF ÇILDIRTTI
Ece Erken'le bir dargın bir barışık olan Akın Altan, geçen gece katıldığı Çağla Şikel'in yaş günü partisinden Özlem Yıldız'la aynı taksiyle ayrıldı. Yıldız ile Altan'ın içeride de samimi olduğunu öğrenen Erken, gördüğü bu fotoğraf üzerine çılgına döndü.