Kayıplar bulundu

Bodrum ve Çeşme'deki mekanlarda görünmek istemeyen sosyete; rotasını açık denizlere çevirdi. Kimisi lüks yatında keyif çatarken kimisi de ABD ya da St. Tropez'de tatilde...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Temmuz 2013 Güncelleme 13 Temmuz 2013, 00:00
Kayıplar bulundu

İÇİNDEKİLER

Ramazan'ın gelmesiyle Türkbükü gibi yerlerde görünmek istemeyen sosyetikler; lüks yatlarına atlayıp rotalarını yurt dışına çevirdi. Sosyetiklerin nerede olduğu merak edilirken; cemiyet hayatının ünlü isimlerinin tatil tercihleri ortaya çıktı.

Bodrum'da kalan Ayşegül Dinçkök gibi isimler; yatlarından inmezken; bu yılın parlayan yıldızı Yunan Adaları oldu. Şebnem Çapa gibi isimler Simi'de tatil yaparken; sosyetenin bir diğer adresi ise St. Tropez'di.

MYKONOS EĞLENCESi
Aralarında Selin İmer ve Efe Duru'nun da bulunduğu sosyetenin genç temsilcileri, tatil için bu yaz Yunan Adaları arasında eğlence hayatıyla yıldızı parlayan Mykonos'u tercih ediyor.

ÇEŞME' DEN FRANSA'YA
Yaz başında Çeşme'de tatil yapan Sanem ile Ralf Tezman, soluğu St.Tropez'de aldı. Tezman çifti, Fransız Rivierası'nın diğer gözdesi 'Cap D Antibes'de de keyif sürmeyi ihmal etmiyor.

ROMANTiZM TATiLi
İşkadını İdil Atakol, sevgilisiyle İtalya'nın yolunu tuttu. Atakol, burada Porto Fino, Vernezza ve Manarola gibi yerleri gezip fotoğraf çekiyor.

20 GÜNDE 5 AYRI ÜLKE GEZDi
Tatile olan merakıyla bilinen Şebnem Çapa, bundan 20 gün önce İskoçya'ya gitti. Oradan İtalya ardından da İspanya'ya giden Çapa, önceki günlerde Marmaris'e geldi. Sosyetik güzel, şimdilerde ise Yunan Adası Simi'de tatilde.

BODRUM'A VEDA ETTİLER
Işıl ile Rüştü Reçber, Bodrum tatillerini Ramazan'ın gelmesiyle noktaladı. Çift, şimdilerde Miami'de tatilde.

EGE SEVDASI
Sosyetik işadamı Osman Çarmıklı'nın deniz tutkusunu bilmeyen yok. Çarmıklı, Türkbükü yerine Bodrum ile Marmaris arasındaki eşsiz koyları yatıyla gezmeyi tercih ediyor.

* Bir süredir Marmaris Hisarönü'nde tatil yapan Bettina Machler, önceki akşam ise rotasını Yunanistan'ın Simi Adası'na çevirdi.

* Gittiği her ülkede çektiği birbirinden güzel fotoğraflarla sosyal paylaşım sitesi instagram'ın merakla takip edilen isimlerinden olan Şebnem Çapa; bu müthiş kareyi de İskoçya'da çekti.

DALIŞ MERAKLISI
Tüplü dalış tutkusunu açtığı sergilere de taşıyan Ayşegül Dinçkök, Bodrum'da. Dinçkök, sosyetik mekanlar yerine dalış teknesinde vakit geçiriyor.

ST.TROPEZ KEYFİ
Sosyetik güzel Mine Kalpakçıoğlu, sevgilisi Mert İncekara'nın da bulunduğu arkadaş grubuyla St. Tropez'de tatilin keyfini sürüyor.

BODRUM DİNLENMESİ
Yaz başından beri Çeşme'de sahibi olduğu 7800 adlı otelin işleriyle uğraşan Siren Ertan Çarmıklı, tatil için Bodrum'daki Grand Yazıcı Otel'i seçti.

NEW YORK HATIRASI
İnci Aksoy da birçok sosyetik gibi rotasını yurt dışına çevirdi. Aksoy, şimdilerde New York'taki sanat galerilerini geziyor.


AYDIN HAMZA