Cemiyet kanunları

İstanbul cemiyet hayatının güzel kadınları, formlarını korumak için farklı yollar seçiyor. Sosyetik güzeller bu kanun gibi kuralların dışına çıkmıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2011 Güncelleme 16 Haziran 2011, 00:00
Cemiyet kanunları

İÇİNDEKİLER

ŞEBNEM DERELİ
İstanbul Motor Piston'un ortaklarından Mehmet Dereli'nin eşi Şebnem Dereli sosyetenin en güzel ve formda kadınları arasındadır. Eski bir güzellik kraliçesi ve manken olan Dereli bir çocuk annesi olmasına rağmen hâlâ podyum günlerindeki formunu muhafaza edebilmesinin sırrını şöyle açıklıyor: "Her gün en az bir saat yürüyüş yapıyorum. Haftada üç gün spor salonunda gym, iki gün de power plate yapıyorum. Spor yaptığım için diyet yapmıyorum. Spora evet, diyete hayır."

HEVES EKİNCİ
İstanbul cemiyet hayatının en tanınmış isimlerinden Heves Ekinci düzgün fiziği ile genç kızlara taş çıkartıyor. Ekinci parmak ısırtan formunu spordan çok beslenmesine dikkat ederek koruduğunu söylüyor ve ekliyor; "Spor yapmıyorum ama kış aylarında kayak yapıyorum. Yaz aylarında ise mutlaka her gün yüzerim. Bunun dışında beslenmeme dikkat ederim. Un ve yağdan uzak dururum. Bir de bol sebze ile beslenirim."

DENİZ BERDAN
Sosyetik modacı Deniz Berdan ince uzun fiziğiyle girdiği her ortamda dikkat çekiyor. Sağlıklı beslenme üzerine uzmanlaşmaya çalışan Berdan, formunu nasıl koruduğunu şöyle açıklıyor: "Öğün atlamam günde sekiz öğün yerim. Ana öğünlerde miktar olarak fazla ancak içerik olarak hafif yemeğe özen gösteririm. Ara öğünlerimde genellikle yoğurdun içine doğradığım bisküvili karışımımı tüketirim. Hayat boyu kalıcı inceliğimin en önemli maddesi gerçekten de sağlıklı ve dengeli beslenmemdir."