Çetinkaya!

Yarış esnasında aracı yanan ünlü rallici Burcu Çetinkaya, kaza sonrası konuştu: Yangın ormana ve insanlara daha yakın yerlerde olabilirdi. O anlamda Allah’a şükürler olsun diyorum...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2017 Güncelleme 03 Temmuz 2017, 00:04
Çetinkaya!

İÇİNDEKİLER

Çanakkale'de 30 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Balkan Ralli Kupası'nın 4. yarışı Rally Troia'da bir kaza yaşandı. Ünlü pilot Burcu Çetinkaya Bucak ve ikinci pilot Emire Cantürk Eren'in aracı starttan yaklaşık 10 kilometre sonra yanmaya başladı. Can havliyle araçtan inen ikili çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Ancak lüks arabadan geriye külleri kaldı. Burcu Çetinkaya, yaşadığı korkunç anları anlattı:



Türkiye Ralli Şampiyonasında 5 kez kadınlar birinciliğim var. 6'ncısını elde etmek için yola çıktık. Çok hızlı olduğumuz için yangını hissedemedik. Depo ve benzin yandığı için itfaiye aracı müdahale edinceye kadar söndürülemedi. Dolayısıyla da böyle bir tatsız olay yaşadık. Tabi ki çok üzgünüz. Ama sevincimiz şu, ormanda olabilirdi, çok sıcaktı insanlara daha yakın yerlerde olabilirdi. O anlamda Allah'a şükürler olsun diyorum.