Kanlı hesap!

Nişantaşı’nda lüks kafede saldırıya uğrayan Hakan Başaran “Beni İzzet Çapa vurdurttu” dedi. Sorguya alınan Çapa, vurulan kişiyle 390 bin liralık borç yüzünden mahkemelikti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2016 Güncelleme 02 Nisan 2016, 01:44
Kanlı hesap!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Nişantaşı'nda ünlülerin uğrak noktası olan House Cafe, silahlı saldırıyla sarsıldı. Kafede oturan Hakan Başaran (37), önceki gün 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başaran bacağından yaralanırken, olayın ardından kaçak 2 saldırgan bir süre sonra polise teslim oldu. Hakan Başaran, ünlü işletmeci ve Hürriyet yazarı İzzet Çapa ile birlikte Şehmuz Şerbetçi isimli vatandaşın saldırının azmettiricisi olduğunu belirterek, "Beni İzzet Çapa vurdurttu" dedi. Bunun üzerine Çapa ve ortağı dün emniyete çağırdı. Gözaltı sayısı 4'e çıktı. İzzet Çapa ve ortağı olduğu ileri sürülen Şeyhmuz Şerbetçi'nin, 1 ay önce Hakan Başaran'ın suç duyurusuyla Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerine ifade verdiği anlaşıldı.



'BENİ BİLEN BİLİYOR'
İzzet Çapa'nın, kafede vurulan Hakan Başaran'a 390 bin TL borcu olduğu ve verdiği çekin karşılıksız çıkmasının ardından ise tarafların mahkemelik olduğu ortaya çıktı. Çapa kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "İfade vermeye geldim, bu şekilde adliyeye gidiyoruz. Beni bilen biliyor"diye açıklama yaptı.

Zafer HALATÇI