Kuralı bozdu

Plajda yatıp kalkan bir dönemin popüler oyuncusu Arda Kural'a Büyükçekmece Belediyesi sahip çıktı. Kural ise 'Böyle mutluyum. Nerede yattığım kimseyi ilgilendirmez' diyerek yardımları reddetti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2015 Güncelleme 10 Temmuz 2015, 00:00
Kuralı bozdu

İÇİNDEKİLER

Bir dönemin popüler oyuncusu olan Arda Kural, artık sokakta yaşıyor. Annesi ile yaşadığı evi icralık olunca boşaltmak zorunda kalan Kural, plajda görüntülendi. İstanbul Büyükçekmece'deki plajda şezlongda yatıp kalkan Kural, halinden memnun olduğunu belirtti. Daha önce şizofreni tedavisi gören Kural, Büyükçekmece Belediyesi'nin yardım tekliflerini de geri çevirerek, "Böyle mutluyum. Özgürlüğü seçtim" dedi. Geçmişte de Ulus Parkı'nda yattığını anlatan Kural, "Yardım istemiyorum. Nerede yattığım kimseyi ilgilendirmez. Zaten sokak kültüründen geliyordum, geri döndüm" şeklinde konuştu.

TEDAVİYİ KABUL ETMEDİ
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ise
, "Bir oyuncu da olsa normal bir vatandaş da olsa aynı duyarlılığı gösteririz. Arda Kural ve annesinin ihtiyaçları neyse bunları tespit edip, gerekenleri yaparız. Ev sorunu için ise kira ve benzeri ne tür destek gerekirse bunlar yapılır" dedi. Akgün, şizofreni hastası oyuncunun tedavi edilmesi için de destek olabileceklerini kaydetti. Ancak Kural, bu duruma da sıcak bakmayarak, yetkililerden hayatına müdahale değil, destek beklediğini söyledi.

DÖNERSEM KATİL OLURUM
Ekranlara geri dönmeyi düşünmediğini kaydeden Arda Kural, "Sinema camiasından soğudum, tiksindim açıkçası. Camiadaki insanları hiç sevmedim. Bu camiaya dönersem katil olurum. O yüzden bu camiadan uzak duruyorum" diye konuştu. Arda Kural, "Türk sineması senaryo çiziyor, ardından Mustafa Altıoklar denilen kişi de çekiyor ve istemiyorum artık" sözleriyle de ünlü yönetmene gönderme yaptı.

CUMBUL VEFALI ÇIKTI
Arda Kural, oyuncu Meltem Cumbul'un kendisini ziyarete geldiğini belirterek, "Yine gelecekmiş, öyle söyledi" dedi.

AYDIN HAMZA