Yasak aşk infazı

Çorum'da öldürülmüş olarak bulunan evli ve 1 çocuk annesi Özlem Aydın ile sevgilisi Murat Yılmaz'ın, yasak aşk cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2015 Güncelleme 15 Haziran 2015, 00:00
Yasak aşk infazı

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da yaşayan ve eşiyle aralarında geçimsizlik bulunan 1 çocuk annesi Özlem Aydın (24), bir süre önce telefonla tanıştığı Samsun'da yaşayan Murat Yılmaz'a (19) aşık oldu. Ardından çift Yılmaz'ın İstanbul'a gelmesiyle yüz yüze görüştü. Eşinden ayrılmaya karar veren, genç kadın, evi terk ederek Samsun'a gitti. Durumu öğrenen ağabeyleri de aileyi tanıma bahanesiyle peşinden gitti. Ağabeyler Turan Aydın geri dönerken, Mevlüt Aydın ise kaldı.

KAHVALTI BAHANESİ
Bir sabah ise kardeşi ve sevgilisini kahvaltı etme bahanesiyle evden alıp ayrıldı. Sevgililer bir daha geri dönmeyince ailesi polise başvurdu. MOBESE kayıtlarına göre otomobil, o gün saat 12.00'da Samsun'dan çıkmış, son olarak ise Çorum'un Kargı ilçesinde görülmüştü. 8 gün sonra ise Kargı'nın Pelitçik köyündeki ormanlık alana hayvan otlatmaya giden yaşlı bir kadın, cesetleri buldu. İstanbul'da yakalanan Özlem Aydın'ın kocası Süleyman Aydın, "Eşimin Murat Yılmaz ile ilişkisi vardı. Ben de öldürdüm" dedi.

KOCAYA TESLİM
Murat Yılmaz'ın ağabeyi Selami Yılmaz, "Özlem eski eşinden boşanmak için dava açacaktı. Ama ağabeyi planlı bir şekilde ikisini de götürüp Özlem'in kocasına teslim etti. O da kardeşimi ve eşini hunharca katletti. Cesetler bulunduğunda Özlem Aydın'ın elleri arkadan bağlıymış ve ensesinden tek kurşunla vurulmuş. Kardeşim de başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden kurşunlanmış. Yani tam bir infaz gerçekleştirmişler. Özlem'in ağabeyleri ortadan kayboldu. onlar da suzçlu" dedi.

Murat ALHAN