Oy Nazlı oy

Nazlı Ilıcak, 'cemaatin HDP ile anlaştığı' iddialarını adeta doğruladı. 'Oyumu Demirtaş'a vereceğim' diyerek paralel çetenin seçim oyununu oynadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2015 Güncelleme 29 Ocak 2015, 01:52
Oy Nazlı oy

İÇİNDEKİLER

Yasa dışı icraatları bir bir ortaya çıkan cemaatin, CHP ittifakıyla başarılı olamayacağını anlayıp yön değiştirdiği iddiaları güçlendi. Bu durum, "dönüşleriyle" tanınan ve cemaatin medyadaki en büyük savunucularından biri olan Nazlı Ilıcak'ın dünkü köşe yazısıyla adeta belgelendi. İstanbul Borsa Lokantası'nda 18 Aralık'ta Ahmet Hakan Nuray Mert ve Oral Çalışlar ile birlikte HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ile bir araya gelen Ilıcak, "CHP nereye" başlıklı yazısıyla dikkat çekti.

GENEL SEÇİM ÇALIŞMASI!

Bugün gazetesi yazarı Ilıcak, Demirtaş'ın doğru yolda olduğunu savundu. 7 Haziran'da oyunu HDP'ye vereceğini belirterek, "HDP barajın altında kalırsa, temsilde adalet büyük yara alacaktır. İş bununla da kalmayıp, ülkeyi karıştırmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürülecektir" dedi. Cemaatin, HDP'nin oylarını arttırarak, AK Parti'nin milletvekili sayısını düşürmek için planlar yaptığı öne sürüldü. Ilıcak'ın Demirtaş ile bir araya geldiği yemekte ise iktidarın gücünün kırılması için bazı bölgelerde CHP ve HDP'nin beraber hareket edeceği konusunun tartışıldığı iddia edildi.