Özgür kıza bıçak

Aile baskısından sıkılan P.Y. Sevgi Evi'ne yerleşti. Babası, cafede gördüğü kızından eve dönmesini istedi. Ancak genç kız özgür yaşamak istediğini söyledi. Çılgına dönen adam evladını 8 yerinden bıçakladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2015 Güncelleme 23 Ocak 2015, 00:00
Özgür kıza bıçak

İÇİNDEKİLER

Adana Çukurova'da sık sık evden ayrılıp yurtta kalmak isteyen 17 yaşındaki P.Y. adlı kız, 3 gün önce ailesinin kendisini çok sıktığını ileri sürerek polise başvurup Sevgi Evlerinde kalmak istediğini söyledi. Bunun üzerine genç kız, Sevgi Evleri'ne yerleştirildi. Dün eve gelen P.Y. ile annesi bankaya gidip buradan para yatırdılar. Daha sonra ise P.Y. evlerinin altındaki internet kafeye gitti. Baba İsmail Y. de öğle yemeği için eve geldi. İsmail Y. eşinden, kızının internet kafede olduğunu öğrenince konuşmaya gitti.

"KİMSE KARIŞAMAZ"
Kızına eve gelmesini söyleyince kızı P.Y, "Ben özgür yaşamak istiyorum bana kimse karışamaz" deyip küfür etti. Bunun üzerine çılgına dönen baba, kızını 8 yerinden bıçaklayıp kaçtı. Polis babayı ararken genç kız ambulansla hastaneye kaldırıldı. Baba İsmail Y. ise polisler tarafından yakalandı. Gözaltına alınan baba 100. Yıl Polis Merkezi'nde ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Baba, adliyeye götürülürken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Çekin çekin size bir şey yapmayacağım" dedikten sonra saldırdı. Polisin araya girmesiyle baba sakinleştirilerek polis otosuyla götürüldü.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYOR!
Özgür bir hayat isteyen P.Y.'nin annesiyle de problemleri olduğu belirlendi. Daha önce annesine kızına yaklaşmama cezası verildiği, kız çocuğunun da psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.