Sağol İngiltere

Şarkıcı Yusuf Güney'in evine hırsız girdi. Zanlı paralarla birlikte BMW X5'in anahtarını çaldı. Ancak İngiltere'den gelen aracın direksiyonu sağda olunca hırsız pes etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2014 Güncelleme 19 Mayıs 2014, 00:58
Sağol İngiltere

İÇİNDEKİLER

Hırsızlık olayı, İstanbul Yeşilköy'de meydana geldi. Gece geç saatlerde Yusuf Güney'in evine giren hırsız, bir miktar nakit para, bir dizüstü bilgisayar, 10 bin dolar değerinde kol saati ve genç popçunun Londra'dan satın aldığı BMW marka X5 model cipinin anahtarlarını alarak kayıplara karıştı. Güney'in evinin kapısının önündeki yabancı plakalı cipini kullanarak yola çıkan hırsızın hesaplayamadığı sağdan direksiyon başına dert açtı. Paniğe kapılan hırsız, 500 bin lira değerindeki cipi kullanamayınca Küçükçekmece'deki bir otoparka bırakıp izini kaybettirdi. Lüks otomobil, genç şarkıcının polise başvurusunun ardından kısa süre sonra otoparkta terk edilmiş halde bulundu. İngiltere'den satın alındığı için kaskosu Türkiye'de geçerli olmayan cip, Küçükçekmece Kanarya Karakolu'nda Güney'e teslim edildi.

SADECE 4 KİLOMETRE GİDEBİLDİ
Hırsızın, sürmede ve manevra yapmakta zorlandığı aracı kullanarak sadece 4 kilometre gidebildiği ve ardından pes ettiği ortaya çıktı. Çalınan diğer eşyaları yanına alıp kaçan ve cipin anahtarını da üzerinde bırakan hırsız her yerde aranıyor. Yusuf Güney ise cipine kavuştuktan sonra, "Eğer bulunmasaydı tüm masrafları bana ait olacaktı. Polislere çok teşekkür ederim. dedi.

Emir SOMER