100 numara doğum

Karın ağrısı şikayeti ile hastaneye giden 17 yaşındaki genç kız, hastane tuvaletinde doğum yaptı. Çocuğunu çöp kutusuna atarak hastaneden ayrılmak isteyen genç anne, hastane görevlilerinin dikkati sayesinde yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2013 Güncelleme 16 Haziran 2013, 00:00
100 numara doğum

İÇİNDEKİLER

Zonguldak Ereğli'de dün sabah saat 07.30 sıralarında traji komik bir olay meydana geldi. Davutlar köyünde oturan 17 yaşındaki B.Y., karın ağrısı şikâyeti ile Devlet Hastanesi'ne gitti. Burada tuvalete giden B.Y. çocuğunu dünyaya getirdi. Genç anne, bebeği çöp kutusuna atarak hastaneden ayrılmak istedi. Hastane çalışanları sesini duydukları bebeği çöp kutusundan aldı. Hastane polisi, B.Y.'ye çocuğun kendisinin olup olmadığı sordu. Genç anne, çocuğun kendisine ait olduğunu söyledi. Anne ve bebeği hastaneye yatırıldı.

BABASI EVLİ ÇIKTI
Genç annenin tuvalette doğurduğu erkek bebeğin 2 kilo 900 gram ağırlığında ve 50 santim boyunda olduğu belirtildi. Sağlık kontrollerinde bebeğin bir sorunu olmadığı da anlaşıldı. Polis ekipleri, genç anneye, çocuğun babasını sordu. B.Y.'nin aynı köyden, evli bir çocuk babası G.E.'den hamile kaldığını söyledi. G.E.'nin de polislerce ifade için gözaltına aldığı öğrenildi.