Ameliyatta şok skandal

Göğüslerini büyütmek için ameliyat masasına oturan Serap Alhan'ın hayatı adeta karardı. Operasyon sonrasında talihsiz kadının iki göğsü de alınmıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2013 Güncelleme 26 Mayıs 2013, 00:00
Ameliyatta şok skandal

İÇİNDEKİLER

A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre Programı önceki akşam estetik mağduru bir kadının dramını ekrana taşıdı. Serap Alhan, daha mutlu olacağı bir görünüme sahip olmak için Ankara'da bir devlet hastanesinde bıçak altına yattı. Göğüs büyütme için art arda bir dizi ameliyat oldu, ama istediği sonuca bir türlü ulaşamadı. Sonunda büyük vaatlerle bir başka cerraha teslim oldu. Bu kez sonuç tam bir hüsrandı. Serap Alhan ameliyat masasından kalktığında aynaya baktı ve gördüklerine inanamadı. Göğüsleri yerinde yoktu. İddiasına göre ameliyatı yapan doktor tarafından da SMS yoluyla da taciz edildi. Doktorunun çektiği mesajlarla savcılığa suç duyurusunda bulunan Alhan, Ankara 8. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde hastane ve doktoru hakkında 300 bin liralık maddi manevi tazminat davası açtı.

'KADIN GİBİ HİSSETMİYORUM'
Başından geçenleri anlatırken zaman zaman gözleri dolan Serap Alhan sözlerini şöyle sürdürdü "Artık kendimi bir kadın gibi hissetmiyorum, benim yaşadıklarım ibret olsun estetik ameliyat yaptırmak isteyenler iyi düşünsün. Benim durumuma kimse düşmesin. Sağ kolum tutmuyor" diye konuştu.